Ја имаме жижи музичката жирафка ептен и се радува пошто ја сака песничката, омилена тропалка и е онаа кружната од дм, сите бебиња мислам ја имаат :D,...
Мачките сакаат да бидат играни, бараат занимација. Заради тоа што го храниш благодарен ти е и создава посебна врска со тебе. Зошто не го пуштиш и да...
Не гледај така, знам како е ама стално си викам а на службен пат да ме пратат или едноставно да мора 2 3 дена да ме нема. Не знам колкаво ти е првото...
Врв е, а најефтино е
[ATTACH] [ATTACH] Здрава верзија меломакарона :)
На 12 месеци колкав треба да биде оброкот количински?
Зашто ѓи пукнав и врски си фаќав плус зашто во државичево се оди така...сите спијат ..имав технички проблем во фзо не ги гледаа исплатите па по сл...
[IMG] [IMG]
Ништо не би зеле, затоа ти вика со вклучен ддв. Во цената е пресметано. А каде ви се појавува тоа ддв, кај мене нема ништо? Ова изгледа кај секого...
Како пред нервен слом :( Втора вечер како не можам да спијам, и сум скроз исцрпена..
[MEDIA]
Моите 10.900 со 11
3 Tina?
Колку ви тежат бебињата на 12 месеци?
Ланолин мајче ако планираш да доиш. Спас ми беше на почетокот. Веледа за пеленска регија кај нас се покажа супер. Еднократни подлоги за менување...
Preporaka za detski nevrolog pozelno na detska klinika, osven Nonkulovski
Да.
Презадоволна од лабело на Алверде кое го користам последниве 2-3 години. [ATTACH]
Viseckite igracki gi saka I mu imam zemeno od jumbo meki sateni tropkalki I od loko kroko za poklon eden miki sto mu sviri I svetka stomaceto. Sega...
0 Евгенија
Separate names with a comma.