Јас земав пролетна/есенска како и да се викаше таа од 1 тог дека и кај нас е топло со парново. Супер е и мислам таман за цела зима.
Јас барем само сама себе се трујам за разлика од зависниците што пушат во затворено.
Исто е и кај мојава, воведов и вечера ама од сите три оброци вкупно ако соберам ќе се фати 200 и нешто грама. И домашно и купечко и блендирано и...
:l::f:Ti blagodaram!
Можеш и од силиконската топка со дупки, сега ќе почне повеќе да фаќа а таа е лесна за манипулација....
Blagodarnost do nebo :l:
Од аспект на настинки и слично би ти рекла подобро е со жена да седи дома. Не значи дека секое дете е исто, моево бар првата година повеќе беше дома...
Девојки, дали имаат санки за изнајмување таму? Ќе одиме со мало дете, па ми е битно во случај ако има снег во тој период, да можам да си изнајмам...
Подобро е со жена барем до 2 годишна возраст да е. Според мене. Не може да се социјализира толку мало. Но, секако, барајте жена во која би имале...
Во Скопје колку отприлика се чека од положен теоретски испит до полагање практичен дел? А мора ли да биде полигон и градска во ист ден ?
Добро утро мајки Дали е нормално бебето 4.5 месеци да цица на 3.5-4 часа и тоа еден подој една града. За 20 дена има напреднато 400 грама. Се мислам...
Потврдувам за Нанам. Многу се убави и мекички. На летната душата и ја извадивме, еве сега на зимната. Одлични се. Мада може и пролетна да си земам...
А зашто да не може Ај некој ако има искуство како хостеса. Со години добивам понуди и никако да се наканам зашто ми кажаа не било како тука да...
Бебка е скоро 7м. Од 6м имаше појадок, јадеше околу 200гр. Пред една недела почна да ги одбива кашите, и зеленчукови, и овошни, и домашни, и купечки,...
Тогаш до нив е, не ти требаат. Ти дадоа предлози погоре за запишување некој спорт или во друштво за планинарење. И јас ќе ти потврдам за истото,...
Од Нанам имав јас за малата. Со отвори за нозете доле и опција да не ги вадиш ноџињата ако сакаш. Ракавите се вадеа ако сакаш. Ептен ја искористивме...
Mozes vo sekoj del po eden, isto taka i posebno mozes delovite so maksimum eden dzoker da gi zamenis za nagrada ako ne ti se ceka za da go napolnis...
Значи ова е најверојатно тендери по општини, не на ниво на држава. Кај нас се памучни. Ни дадоа бесплатно по 1 маичка и 1 дукс. Дополнителни маички...
Да, вратен е
Separate names with a comma.