Мора да се подгреваат? Јас ништо не подгревам од каши
Bremena 33+ kaj Tashe , iako ne zboruva kako drugite doktori i toa malko sto ke go kaze e tocno toa sto ti treba. Moj sovet da probas kaj nego ;) e...
Чим е помината овулацијата нема ефект апчето.
^ А добро зошто во тема за абортус пишувате вакви приказни и вакви мислења давате, која ви е целта еве не знам што сакате да постигнете? Да им...
Мислам дека темава е абортус, не натпревар кој со што се борел, зар не? Има посебни теми за тоа и поддршка. Девојката кажа дека абортирала бидејќи...
Здраво дали некој има искуство со кол центарот R line?Многу ветуваат нешто тука не ми се вклопува ко да е реално...
Колку и да користиш креми ласерот е неопходен да знаеш. Ништо друго нема да ти го реши овој проблем долгорочно. Јас мачкам соолантра со тимолол капки...
Не е за осуда нема да судам.... Сепак е избор! Само ќе речам можеби требало да се размисли барем некој ден уште бидејќи имаше поддршка од партнерот...
Ќе бидеее, кај сите!!!! :hug::l:
Мајки на бебенца што покасно ја примиле bcg вакцината, ве молам пишете искуства како сте поминале и каква била реакцијата на бебето.
Нарачано на 15ти овој месец, денес ми стигна порака од виа пост дека во следните денови ќе ме бараат за достава. Виа пост изгледа најажурни се
Извини зарем ставрно мислиш дека само во есен-зима е загадено?Не знаеш дека се гори отпад во СКОПЈЕ,цела година ,посебно во лето и навечер,тогаш е...
А што е битно извртувањето и кој е крив, и кој е чист? Ич не ве разбирам. Ете, бивша му е, немаат нешто расчистено. И што ќе правиш со тоа?
Здраво дали некој знае каде прават веѓи со конец.Претходно одев кај Њомза во Ченто и прекрасно работеше девојчето меѓутоа се исели од Македонија и...
@Julianne89 Дефинитивно не си го троши времето ни да го анализираш зошто, ни да му се објаснуваш како си дознала, ни да му бараш објаснување. Нема...
Само трансфер е 145000???
Здраво, јас ја барам кремата розамет и не успевам да ја најдам, од каде ја купуваш и како точно изгледа ако може слика. Дерматологот ми каза обична...
Здраво,направи pgt на ембрионите,за да бидеш сигурна дали генетски се добри,а и зошто не ги чекаат до 5ти ден ?
Да не му е некоја бивша.
Мислам дека знам веќе како би завршило тоа, како што кажа пред мене една девојка “ме фати како те варам, како можам да ти верувам сега” ситуација би...
Separate names with a comma.