Со еден вработен од Вип пошта скоро се направивме лом преку телефон за пратки од Зара, дека од сите што ми носат пратки, само тој е најпаметен...
И Ани фарм следи, и тие имаат често попусти на Мустела
Моево, два месеци пие од цуцлата со проток 2, убаво си пие, мислам дека му е таман протокот
И моето неможеше да пие со тие цуцли… јас веднаш му сменив со нук
Девојки бебе девојче имам 2 месеци од каде да набавам новогодипни фустанчиња за сликање
Како што на болните им треба доктор така и на овој вид "побожни" им треба духовна помош па затоа се Бога го прозиваат. А душата нечиста трула. Убаво...
Душо мила, прифати што и да те снашло. Најди болката да ја канализираш преку нешто што те исполнува. Велат, болката раѓа инспирација, но за уметност,...
На PolarB на енцименци има некои работи намалени, зависи што бараш.
Девојки, упатот од матичниот гинеколог за избраната клиника за бпо важи седум дена?
А во кој дм го има на Catrice?
Мене Алпико ми се виде (facepalm)
Очигледно да, така си пишува. Само што разгледав и голем дел од работите што ќе бидат вечер на попуст се од минатиот црн петок и од зимскиот попуст,...
Здраво, трудна сум 5 недели, имам затнат нос,шлајм и кивавици, што можам да пијам ?
Немојте да јадете ни зеленчук и овошје, полни се со пестициди, кој знае со какви сè отрови ги прскаат, башка земјата во која растат е отровна, а и...
Јас надежно купив и зимски за зимава ама кузнае ке седат у кутија ако не бидне како што вели @Miss_S да му кликне нешто па да ги носи. А обавезно...
Кои ментоли ли ќе беа бе алоо некој ко Боби да одбиеш (facepalm) Жива катастрофа се значи. Дечкото е топ у секој поглед. Они губат, глуперди.
Па да, млечно е. Исто чоколадо во три различни амбалажи. Не знам колку има врска со Алпико, ова е полско чоколадо. Може само имињата да се слични....
Stepandgo во бисер видов на инста по 900 денари убави чизми
Докторот ми вика после 13та ќе е полесно да издржам до тогаш. И мене ме третираат како високоризична бременост. Се надевам дека ќе прекине ова...
Овие чисто млечни се? На Алпико и кремот е еден од најубавите. На второ место во мојата листа за најубави. А чоколадите исто им се топ. Само ова не...
Separate names with a comma.