НЕ
Да, и со Србија се замерил. Рекол не сме акционерско друштво па да ги снабдуваме со нафта. Па да не беше Ер Србија, вашите мили Палестинци ќе...
Како да видов некој попуст и во Story Box во City Mall и онлајн.
Имам пишувано и претходно дека веќе една година мака мачам со инфекции и сменив неколку доктори, но попусто. Се мислам дали да се консултирам со...
Decki aj ve molam za sovet? Se mislam pomeguu ovie dve instruktorki
Сакам да прашам да не има некој тука да се пријавил на огласот за образовен асистент?
За некои работи сум многу попустлива. Но, за други сум строга и нема криво лево. Носење чизми е една од работите за кои не преговарам. Првата зима...
Ау јас плачам два дена пред добиено плачам зошо умрела козата на комшијата. Ептен јако ме дрма, мм само го зема детево и шетаат негде ама плачам и за...
Dali ja kupi? I jas se razmisluvam imam mnogu gusta kosa
Ок фала, ништо од купувањето ладно ќе му е ако се такви
леле едвај лекам, другарка со новороденче е повеќе од мене спијат и си викам има надеж:D
Моја препорака ти е во Џевашир Sky Wellness, имаат многу океј членарини ако сакаш да вежбаш со тренер таму, барај го Мартин Гроздановски, со многу...
Добив :inlove: [ATTACH]
Во ресервд акцијата почнува вечерва во 21 како и во Зара? Оти пробувам да порачам сако и ми дава грешка
Devojki naredna nedela me ocekuva punkcija pa bi ve zamolila vie sto ste pominale niz toa da spodelite iskustvo, sto da ocekuvam, dali boli, kako se...
[ATTACH]
Се на куп ми беше. Во болница како сум се наспала хахахахха
Подарувам ќеса со бебешки алишта за девојче од 0-3 м
па и јас некогаш не спијам ради грлото што гори, киселини, болка во кичма било што ама кога ми е добро и не спијам ми иде и мене да плачам :rofl:
Последен шопинг за бебе до 12м сега имаме година се префрламе кај деца :) [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.