Исто како naturally што ти пиша и јас истото го имав со бебка пред да ја исфрлиме последната дремка и за од 4 на 3 и за од 3 на 2, пробај продолжи...
Види, не мораш да трпиш чудна енергија. Ако ти делува конфузен или премногу драматичен, кажи му директно дека сакаш нормална и јасна комуникација...
овој е intense верзијата, треба да е појак од оригиналната класична верзија, јас го имам класичниот Libre кога го земав беше прозирна боја еве сега...
Сакам да се изгубам во синилото на небесата, да се сторам мал облак што безгрижно лебди над животот.... Сакам да потонам во длабочините на океанот,...
Леле ако ги кажам ја не мерам хаха, брцам со виљушка и така си пресудувам.:rofl:
Колку време се вари одприлика? Купив ми стои во фрижидер и никако да се наканам да и го направам
Заби? Мојава на секое вадење заб одбива храна едвај се молиме а си цица без проблем и пие и вода дур “јаде”
И нормално како и веќе очекувано дизајнерската колекција не е на попуст |(
Не верувам да е тоа, сепак консултирај се со стоматолог или педијатар.
Исто. Маж ми е крисмас џанки ептен. За прв Божик со првото дете елка накити во Октомври. :tmi: 3 недели напна да се кити конечно вчера им дозволив....
Интересен ти е, ти одговара, сакаш да ти угодува, ама не сакаш што е чуден.. Ако е чуден, нема да те интересира. Сепак пробај, забавувај се, може...
Young Sheldon
Јас ја изгледав Dept. Q, ама едвај искрено, многу спорна и без нешто посебни случувања и заплети ми беше, цело време чекав нешто да се деси дека ја...
Зашто не знам што сакам ? Само кажувам дека ми е малце чудно таквото однесување.....
Не знаете што сакате вие. И кај све на чудаци да се налетувало аман.
kipper
И јас сакам мн новогодишна еуфорија китење топол дом … амаааа што маж сум нашла :rofl: абе секоја година пукнува последен викенд од ноември да китиме...
Сакам и јас ваков некој 8)
[MEDIA]
Separate names with a comma.