0 Мартина?
Го нема во ДМ, само во Космо.
Јас одбрав достава во продавница, бесплатна е и плаќањето е со картичка, директно при самата нарачка. Вака повеќе ми одговара, ем бесплатно, ем...
0 Нина?
[MEDIA]
Pregrada , jas ja ostraniv so histeroskopija.
@Mishela @theowndemon да се пријавам и јас за Shameless, опседната сум со серијава периодов, и книга баталив и сѐ, ако не изгледам две епизоди во ден...
Zdravo svima, pitanja u vezi porođaja u Sistini: - Da li doktor daje broj telefona vama da ga zovete kad krene porođaj? - Gde se uopšte ide kad krene...
[ATTACH]
Да прошеташ по моловите најубаво. Cosmos, One Salonica…
Да 12та е трети скок еве прикачувам легенда за наредните да си имаш до 5ти
Ги има и во дм и во зегин, супер е дури и ко масло за вадење шминка може :rofl:
Може слика? :D
@theowndemon не ми е гледана Heartstopper, ама на листата ми е. Имам слушано само убави коментари и сигурно ќе ја гледам некогаш. Опседната сум со...
Mixa baby користиме ние за тело, шампон на бејбилов и балзамот од Боиодерма за атопична. За сега новава маслена е топ.
Што е септум на матка? Како се третира оваа состојба? Секое мислење, совет и искуство би ми помогнало.
Кога е 5ти скок? Ви се восхитувам што ги знаете скоковите. Јас никако да ги научам. :$ Бебе е 11 полни недели и веќе трет ден во 12та недела? Сега е...
Можеш преку сопругот. За тебе ќе треба венчаница, за ќерката извод од матична книга на родени. ЗО-1 образецот е формата што ти треба и ја имаш...
Возчињата од каде се?
Здраво Дали може да препорачате приватна и државна градинка со јасли во Кисле Вода
Separate names with a comma.