Во што одите спакувани за породување во Систина? Знам дека се има и ми требаат ситници ама сега ме удри мисла дека немам во што да ги ставам работите
Јас се породив со итен царски кај Др.Котларова, презадоволна сум од неа. Мене таму ми дадоа чепче за прочистување, не знам каква е процедурата за...
Ти благодарам, најверојатно ке биде градинка затоа што немам некој кој би ми дал препорака за жена, а поголем стрес ке ми биде да ја оставам така....
Купувам од Bebe home во Аеродром. Имам доста светол тен, ја имав земено 23 и малце ми беше светла ама со контури супер изгледаше. Летово кога имав...
Направив порачка од yesstyle пред 5-6 дена но сеуште ми вели on hold. Да не има некој вакво искуство? Веќе 6-7 години порачувам онлајн никогаш вака...
Edna nedela odkako napraviv hsg uste po malce krvaram koga ke se izbrisam nekogas e kafeavo nekogas crveno bledo,bolki nemam nikakvi samo slabo...
Што ќе се прави со оваа сообраќајна некултура положив пред 1 година и си возам матиз и уште под страв сум возам пополека , ми угасна пред кружно и...
Која нијанса ја користиш и од каде зимаш? Јас сакам да ја пробам но не знам која нијанса.
Мојата е 10 месеци, спие на креветче залепено до спалната ама меѓу мене и неа имам ставено трудничка перница да не залута ептен во мене - цело време...
Мене ми е чудно како толку брзо се се продава и партали дури, зошто луѓево се тепаат за да стигнат до ствари од Зара;(
Има да, е сега кога ја направив првата нарачка одбрав во city mall, а за втората веќе city mall не беше достапен, па одбрав east gate… :rofl: … ама...
Порачав, и откажав. Ништо привлечно нема, све партали. Сфатив дека не ми ни требаат стварите што ги мислев, а и чим сеа можело да си подигнеш сам,...
Што од сирупи давате периодов на настинки?
Ми истече пакетот на А1 од 20гб интернет што ми беше сакам да активирам некој друг преку порака (ако знаете како) или преку апликација?
Лесен Божиќен пост на сите кои што постат. :sun: Чекав да дојде полноќ прв да ви посакам лесен пост. :angel:
И се направија вакви корупки на скалпот, што да мачкам? Ќе сменам шампон обавезно ама што плус да ставам? Толку се, околу 2 саати. Вака некако:...
@Angie1432 Затоа што залихите на Зара се екстремно лимитирани. Не произведуваат никогаш голем квантитет од било кој артикл. Па така, повеќето...
Господи облеј ме со љубов, срејка и добрина и мочај му се на овој глуп свет, злобен и суров.
Најубавиот дел од годината. Дури предновогодишните денови ми се поубави од самиот ден. А Божиќ е посебен. Едвај чекам да украсам, иако ќе биде...
Separate names with a comma.