ЕВН најави поскапување на струјата за 5%, што е повисоко и од самата инфлација во Македонија. Зошто? Затоа што им се може. Затоа што властите што ги...
Дали има тема за Росман? (Како што има за дм)
Рамстор, преслатки се :inlove:
Мислам дека имаат 25% на Uriage за black friday
Да. Али знам дека Авицена Тафталиџе работи со Фондот, матичната еднаш годишно може да издаде упат за детални крвни анализи со мала партиципација. Ако...
За да звучиме “пософистицирано”. :lol: Иначе не по врат, по шија. Душа и психа е исто. Психа/психи на грчки е душа. Душа го доживуваме повеќе...
40.828
Породена сум со втор царски пред месец ипол до пред 1 недела немав болки на раната но последната недела многу ме боли како да ми ја сечат со нож од...
Па тогаш што не дозволиш некој да те избере туку ти пребираш? Не ти е виновен феминизмот си можела да дејташ во меѓувреме додека студираш и да...
Ова на приватно или?
И ние сме во слична ситуација годинава решив да и купувам повеќе сложувалки, друштвени игри и лего. Од друштвените игри и што е достапно кај нас овие...
Има некое намалување за 20% дефинитивно но уште опаѓа ...
Моето спие од бебе на перница беше до бронхеолит на 3 недели старо потоа бронхит и од докторите ни беше кажано да спие на висока перница како нашата...
https://thewonderweeks.com/tools/baby-leap-calculator/ Овде ти рачуна персонализирано
Se snajdov ama ti blagodaram
Dali nekoj se soocuva so gadenje i stiskanje vo gradi
Каде се полага за активно познавање на компјутерски програми за канцелариско работење и за колку време се издава потврда? Не ми е познато
Ммм убава тема за украсувањево. И не знам зошто не ми текнало да ставам колачиња и стапалки утрото :( Ама може од оваа година :D Јас се воздржувам од...
@mama11 да се пријави како е?
Јас одам на дерматолог кај доктор Ивана Тушева, 8ми септември и таа ми ја препорача розамет за делови на лицето. Јас одам веке 6 месеци, но најмногу...
Separate names with a comma.