Јас добив исплата, ама Јованка ми нема вратено. Од пред една недела и повеќе и пишав меил.
Се случувало и порано канестен да биде дефицитарен, веројатно е тоа. Побарај замена во аптека, порано имаше Kansen, сега не знам дали уште се...
Здраво завршувам и јас за платежна сметк апа да чекме исплт. Имм прашање ме одбијаа за шпаушал јас сум знаетчија е сега мора фискална .Прашањето ми е...
За некоја што користела миноксидил, конкретно Пилфуд 5%, како се справувате со првутот, некоја алтернатива на производот кај нас што се продава или...
Мене не ми направила до сега, Грее фери премиум ја имам. Која Грее ја имаш?
[MEDIA]
Ако има магла да.
Здраво мајки дали ви врати јованка на меил и јас и пишав среда ми врати на меилот да чекам наредните денови и еве немам уште ♀️
Леле последната сцена, ни на крај памет немаше да ми текне дека ќе се случи такво нешто.
Имам уклучено и се плаши па од сега во друга соба е она дур правам кашички. Пробај :)
Бев денес на контрола уште не му се излага... Болки покажува до 100 ама не се постојани и ме пуштаат.. Ќе чекаме
Верувам и јас до тоа дека е, малце било количински повратеното. Сама се мести на меше после јадење одма да игра хах… и после цицање знае така да ми...
Можам Можеш ли да испушиш фаус за 1 минута?
Zosto kanesten mast nema nikade znae nekoja ? I koja e nejzina zamena
Пред две три недели аплицирав преку страницата на околу 5 огласи, од нив 4 ме контактираа.
Мајки здраво,ќе ве замолам за совет,секако после ќе одам и кај матичната Но еве сакам ваши искуства за ешерихија коли бактерија во урина,со што би...
Јас од Рамстор го земав, ама секоја година ги има во повеќето големи маркети. Еви ги, плус имаше и со девојче-елф и со ирвас, само не ги сликнав тие....
Дали е нормално во овој период Gree клима често да прави дефрост - одмрзнување при греење?
9+++ Д: омлет со спанаќ + авокадо Р: телешко со ориз, кромид, пиперка и путер В: грчки јогурт со овес, авокадо и малини
Imam Imas li vlazni maramcinja vo tasna
Separate names with a comma.