По начинот на пишување се гледа дека омилен културен настан ти е концертот на Теа Таирович и омилена храна зелка салата со бело вино. Јас сум крива...
И мојата е за заспивање, некогаш кога ќе зацврсти сон ја плука и не и треба ама некогаш ноќе се расонува ако не и ја вратам назад во уста :(
Има дм мат :D истиов од голден. И преубави пастелни бои. А каде има друга продавница за лакови да видам? На пазарче едино знам ама вака негде?
Па каооо ваа да не е јавно женета и ваа другава да не јавно калаштура, би се опнале... Шо би рекле старите сакаат да се ебат, а нејќат да им влезе.
Едит: Во Пандора мислам дека е 30%, а во другите: Има 20% и 30%, а некаде на некои работи видов и 40%. Во Дуки Дасо има 30% на многу производи, во...
Можеби. На Интернет ги користат двете форми. https://www.nin.rs/arhiva/vesti/16119/nepopularno-ali-preko-potrebno Сега го прашав ChatGPT, ми одговори...
Како да категоризирам некој што плачи за 2000 денари? И да, мојот живот е многу повеќе од тоа чим не сум една од нив! Воопшто не, премногу си се...
Има да, 30% мислам.
20 минути го студирав текстов и не можев да сфатам, па срам-несрам, морав да прашам: Каква е оваа врска? :D
А иначе ве поздравија Албанчињата од Тетово. Има поздрав назад или ќе си мамуљкаме како до сега?:)
Чудно како категоризираш луѓе по основа на еден напишан пост на форум. Освен што одиш на едно ретко кафе со многу непријатно друштво и следиш туѓи...
Тенкс. А цена да не знаеш која е на гелот?
[MEDIA]
Ја да ти бев жена ќе ти влезев во купатило и тоа е точно затоа и се мувате сами каде ќе стигнете за да може нешто да избришете сокриете незнам која...
Шо стана со момчето од Неготино, дали некој знае?
Да, јас. Ѝ пишав и на таа Јованка, пиша во текот на наредната недела ќе имало исплата (надежно)
Се е во ред ама никако не ми е јасно, ако сака скапаната држава ќе го укинии и чао. До толку не мислев дека сме дојдени, не треба да се откажува...
Има по паметно решение од да се тепаат за ВЦ. [SPOILER] Не сме сите исти. :@ Ама може имаат некој здравствен проблем или навика им е кажете им дека...
Значи ако не стигнат да ги оставам на скапанава држава а? Ај гледај си аман работа остај луѓето да прашуваат што сакаат.
Да, српски збор е и споено се пишува, прекопотребно, затоа што е еден збор. На македонски мислам дека правилно би било неопходно.
Separate names with a comma.