И да не му дадам исто е, тоа веќе што е уморно и му се јаде и меше го боли ќе цицне и ќе заспие кома и потоа ќе почне да ги витка нозете да прави...
Дали сте задоволна? Дали добро упатува за здравствени проблеми. Имам лошо искуство па затоа прашувам.
Да Црно пиво
Локум
Веројатно не Лпм знае да свири на виолина
Парфем
Остроумна
Еве јас за моево да ти кажам, од тоа нејадење нервен слом доживеав. Првите 3 дена буквално ништо не стави во уста дури ни вода. Беше само на инфузии...
Држава • Паругвај Град • Париз Село • Побожје Планина • Пелситер Река • Пчиња Растение • Папрат Животно • Пирана Предмет • Пегла Име • Петре Ѓ
Мафин
Интелигентен
Се надевам ќе ти помине веднаш штом ја одбиеш. Ќе направам деновиве обавезно, да знам на што сум.
Симпатичен и креативен
Па не знам , слабо користам козметика само знам дека кожен лекар ми рече дека имам многу суво лице склоно кон црвенило па барам пудра некоја што ќе...
И пиеме шампањско
Немам Имаш ли фотоапарат
Добро значи не сум само јас со такви симптоми. И јас ја отворив вратата од тераса викам морам са вдишам свеж воздух.
Дали пуштаат боја? Малку ми е шубе затоа што ги јаде кога допираат до неа, јаде лиже се хахахах @снежана2023 , ќе видам и таму :)
Смени си пасворд.
Има на приземје кај Тинекс маркетот.
Separate names with a comma.