Дожд на кровен прозорец, пригушено светло, фотеља, топло какао и уживање во моментот на сегашноста:)
Дали и покрај работите што не ги прави веќе, учи нови? Како нови гестови или зборчиња? Колку зборови има? Како ти покажува кога нешто сака или не...
Ајде ќе почнат декемвриските бебиња да излегуваат вие абер немате
Zdravo sakam da prasham dali ima nekoj iskustvo so Putnik travel od Gevgelija
Здраво девојки Дали некоја продава електрична пумпа за измолзување hands free? Благодарам
Боже господе ко не го убив мојов денеска... Гледал некоја таму инфлуенсерка новокомпонирана мамичка како треба со децава да разговараме ,па јас тука...
Дали некоја од вас го има сетов за готвење, дали се добри?[ATTACH]
[IMG] Девојчиња 6:17 Момчиња [IMG] [IMG] НОЕМВРИ 2025 mama11 - 22.11.2025 ORNEL - 27.11.2025 [IMG] ДЕКЕМВРИ 2025 Valkii - 04.12.2025 M.m1 -...
Телевизор и далечински управувач (даљинско) - Телевизор и телевинско (facepalm)
Јас земав од тему одоздола со мушамка ама многу нежна, 10 парчиња, супер се. И мене ми беше шубе да земам работи за бебе од тему, ама гледам...
Добро мајки ама што е со регресијава на 2 години со спиење??? Дете што од раѓање што се вика си спие по книга, 19:30ч избанњато и самостојно заспано...
Mene toa mi e od sekojdnevni crni hroniki izebagvam da gi slusam ali sami znaete deka tesko e da se izbegnat zatoa sto gi ima sekoj den izbegavam...
Јас давам после прва дремка, тоа е најчесто после 12, фактички ручек. После саат до два од цицање се фаќа. Убав совет ти дал педијатарот, највеќе се...
Да ама три саати е премногу, поготово на мајчино, а сега и повеќе троши. Саат и пол и дај и.
Не е за разичарување ,за полесно мислев ама со двете сама дома се преценив дека ќе успеам и да измолзам. На крај измолзив 40 мул и заборавив да го...
Ок значи нормално е.... Ви благодарам за советите <3
Мммм ајде утре така да пробам … дека педијатар минрече после прва дремка а нејзе веќе буден прозор и е околу 2часа
Саат и пол после доење, јаде. Многу е три саати за почеток. Секако даваш по неколку лажички, дај и после саат и пол.
Da na 19.11
Како правите најчесто денес на пример стана во 6:00, прва дремка во 8:30, во 9:20 беше доручекот / компир на пареа испасиран со виљушка
Separate names with a comma.