Кај нас од 6 месеци почна, па прекина и сега пак почна. Затоа и се плашиме.
Си легнуваш задоволно и сакано со сопругот после секс :inlove:
Истото го прави, ама многу ретко, не го забележуваме тоа често да го прави. Од преголема возбуда ќе почне да се тресе и грчи.
Смени пасворд
Кога ќе ги ставам ножињата у вода со миризлива сол, па ќе ги стругнам со пилинг, ќе ги намачкам со кокос крема и право во зимско дебело...
Да исто хахах се чешла со чешлето:D покажува со прсте од 10 месеци исто. Ни дава и на нас од храната. Сака луѓе и деца мојата, е сега нормално не се...
Научи ринге ринге да чучне на крајот, пау пау да пукне на подадена рака.. по мене цело време вика мама кога му требам, особено во вц кога ќе...
Да, исто и покажува со прстето да посочи некаде, покажува со глава за да или не. И зборуваме цело време. Со чешелчето сама као ќе се чешлала. Ни дава...
Таа кај општината е Синоличка, а таа подолу кај Тинексот е Кокиче. Јас од 5 дена искуство имам средно жалосен впечаток за Кокиче. 20 деца оставени...
Знам сѐ. И мене многу ми влијаат случувањата во земјава. Кога се случи тоа со Вања, јас се плашев од дома да излезам, буквално во страв живеев, колку...
Toa falenjeto..go znaeme...procitavne ..nekoj od forumot Dali bese..
[ATTACH]
Бев денес јас демек ама не сум отворена само 2 прста па ќе си чекаме :)
12+++ сме, прави чао, пољупче, кажува со прст кога ќе ја прашаш колку годиники има, браво и да пукне. Вика мама, тато, баба, дете и сл. Збори на...
И јас тоа не го разбирам, исто како возрасен да седне во вц да јаде. Јас без проблем ако нема каде си седнувам со една пелена се покривам и си цица...
Кога во секој момент се знам што се случви а врзана во кафез не можам ништо да направам Убиство
Не си мој тип, сори.
Кол центри, корисничка поддршка, администрација…
Моево е 2 ипол исто е катастрофа, јас разговарав со педијатар ми рекоа калма б сируп пред спиење да пробам ама немам дадено уште
Aко во Кичево ти нудат 30.000 денари, на коњ си. Мал град е тоа, без перспектива. Кај мене во скопска фирма неколку души во друг оддел ги паднаа на...
Separate names with a comma.