Искрена прегратка
Моите имаат сува храна и вода секогаш достапни а мокра им давам од сабајле само пола пауч или пола мала конзерва. Мој совет кастрирај го што поскоро.
Мојата три пати поврати така од жолчка, обилно. Докторката ми рече не е од жолчката зашто после 3 саати си случи амаа три пати истото ми се деси така...
Оти? Јас си носам шешир во зима. И тоа баш шешир. Мене па ми се смешни жени над 40 години со качкети како тинејџерки. А ве се знае дама како треба да...
Мојава касно станува. 8,8ипол станува. Јас второ кафе на работа пијам веќе она кога се буди :D Прва дремка 11 докај 12, 12ипол, втора дремка 3 и 45...
Девојки, тие што сте се породиле или одите на претпородилна подготовка во Ремедика, што вклучува претпородилната подготовка, дали ехо се прави секоја...
Искрено за темата магии овде на форумот ништо нема да добиете тешко јас напишав еден краток ритуал за чистење од негативна енергија во вашиот дом...
Марфи-- Требаше да добијам у понеделник. Добив денес. :drunk: А денес славевме роденден на ќере :swear:
Исто и јас не се прочистив, немаше време кај мене. Но бараат, на патолошка жените кога одеа на царски им кажуваа вечерта да се прочистат, верувам...
Не знам дали ова е баш соодветен наслов, нека сменат модераторите ако сметаат дека треба. Многу пати го имам слушнато ова од родители кои добиле...
Фала ти ќе пробам , дали и е од болка дали дека е навикната со доење незнам стварно .. уморна сум веќе Идеа некоја за одвикнување од доење?
Potpolno ve razbiram imam since 20 meseci staro ponekogas nemozam ni na nego da se posvetam kako sto treba krivo mi e ali nemozam samo misli i samo...
Еве јас како машко да ти одговорам. Ако ти пишал дека ќе дојде а не дошол (и тоа 2 пати) и ако не ти враќа по 3-4 дена веројатноста е дека или ти...
Си носиш мрежести гаќи и влошки, пуњач, прибор за лична хигиена, јас си носев пешкири и навлака иако тој за коса не го употребив, немаше баш топла...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Како не, не давајте хемии, дали малку цел живот ќе пијат апчиња, период е како и секој друг, ќе помине...трпение..... Па како се научија и докториве...
Нека проверат алергии. Малиот мој правеше опструкции 3 пати во 5 месеци (ова за пневмонии кажувам, два пати лежевме во козле), плус често правеше и...
Не ми има пишано 3 дена веќе… почна и да не ми пишува, не знам што да правам, претешко ми е… секогаш е вака кога ќе се приврзам за некого…
Има некоја инфо за Чаир? Пред три ипол години носев и спавачи и купки и мрежести и пумпа и такви пелени за еднократна за на кревет итн ништо не ми...
[MEDIA]
Separate names with a comma.