Definitivno napravi si konsultacija uste so nekoj drig doktor nz koj vi preporacal da go prekinete ako e genikolog togas konsultacija so...
1 Борис
Vo Newborn 95 000den eden obid 126 000den dva obida
Јас да прашам стално ми е редовен циклусот на 28 ми , на 3 Ти имавме незаштитен однос и прокрварев 12 дена порано беше по јако вториот ден и третиот...
Секој пат кога ќе отворам тик ток си викам „ај ќе помине глупиов тренд“ и таман ќе помине - го заменува некој уште поглуп. Изгледа ја сум најглуп,...
најадено е ако има мокри пелени, ако е мирно, расположено бебето
Мене не ми изгледало никогаш убаво доење во јавност не знам зошто…. Сфаќам бебето јаде ама сепак не знам непријатно ми било. И јас не знам како би се...
Играчка од Lightning McQueen каде може да најдам убава
не, авон работи на принцип на каталошка продажба.
Муабетот ми е дека тој стил пропадна, ретко се носи, дури и за на кафе се облекува нешто покласично. Не дека нешто сум стара, ама се сеќавам како и...
Дали во ДМ има штанд на авон, да се продават производи од авон.
Што ти е со расположениево? Во последно време често си тажен и напнат.Ако ти треба некој да те сослуша тука сум.
Во првиот случај кога имав биохемиска и спонтан, тестовите што ги правев кога ми доцнеше циклусот беа на три и пет и седум дена доцнење и се беа...
Мене ми се појавија на челото еден куп. Си земав гел за миење за ексфолијација на Нивеа. Користам и друга козметика, ретиноли, хидратантни креми,...
честитки да е жива и здрава :hug:
Јас прво со оцет го чистам па после тоа со Pink Stuff пастата.
Јас си земав три пара хеланки од Ваикики. Едни потенки, а два пара подебелки. Таква ми е градбата да нагоре сум ситна, ковчести раменици и немам...
Оставете ги децата да бидат деца! Децата сакаат дизни ликови, шарена облека и играчки, а не да бидат облечени во најновата беж колекција, со фризура...
Јас по три месеци, и првите пати бев премногу стегната и исплашена. Мојот инструктор никогаш не ме имаше оставено сама, само за на полагање. И ко...
Ова се највисоките можни критериуми во ваков свет кај што живееме, не оние материјалните. :)
Separate names with a comma.