I jas sum Jarec i go potvrduvam ova. Sakame mn mn baknezi i pregratki :P
Toa e samo moj vpecatok, mozebi kaj takvata licnost sto ja opisav pogolemo vlijanie ima podznakot. Jas kazav jas kako gi dozivuvam samo. Jarec (jas)...
Јас мислам дека машките ракови се со два ума. Еднаш викаат едно, по две секунди друго. Многу лесно се премислуваат, лесно се вреѓаат, романтични се и...
Јас ставам гел со клиндамицин и камилица од Леа и Јанг дерм крем за мозолчиња од алкалоид... да не знае човек што да купи веќе за отстранување шминка...
Zenski dali od micelarnata voda na Balea vi se pravele mali crveni mozolcinja. Se nasminkav i po nekolku casa od koga ja izvadiv sminkata so ovaa...
Трауми за цел живот од овие мањаците интернет што местат, кој простотилуук ееејј. Не знам со кое право си зема некој да те прашува лични работи, да...
Od denes si imam novo najverno drugarce, drugarka mi donese na svet masko detence. Da mu e zdravo i zivo i golemo da rasti :hug::l:
Fintata e da koristite mali dvizenja dodeka nanesuvate pudra so cetka, a za fotografiranje treba ednas vo edna nasoka od levo na desno, pa obratno...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ne mozam da se donacudam, pa i mozam da kazam iznasmeam. Sigurno vi se ima sluceno da si ja promenite bojata na kosata ili da sr istrizite poveke od...
Fala na preporakata :*
Devojki ajde preporacajte mi pudra za problematicna kombinirana koza so cena do 600 denari. Ja koristev healthy mix od burzua, no ne sum premnogu...
Najmnogu mrazam koga treba da jadam sama. Vo toa nikogas ne uzivam. Pregolem del od vremeto go pominuvam sama posebno vo sesija, ponekogas znae i...
Ako ne mozi nekoja na stikli od 12cm da izlezi, toa e zaradi toa sto ne znae da odi na stikli. Jas stikli si sakam i denski koga izleguvam ponekogas...
Od koga sum clenka na forumot i od koga napisav deka uspeav da go probijam e-mailot i facebook profilot na eden bivsi decko, pocnav da dobivam mnogu...
Ljubov golema, ljubov neprebolena :)
Ako ti bil prv intimen partner moze da se osuduva i taka da zboruva. Ako drug pat se smee dodeka mu kazuvas nekoj problem eden samar jak, da znae...
Draga sandra jas sum imala vakov problem ako moze da se narece i smetam deka istiot se dolzi na toa sto deckoto ili pocna mnogu da te saka i...
Na Bozik mi e rodenden i kako i sekoja godina i ovaa si duvav svekicki i si jadev cokoladna torta. Site sto mi go cestitaa mi go razubavija denot...
[ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.