Не се сите машки исти, јас би рекла има машки што после разделбата со девојка си продолжуваат понатаму со некоја нова девојка, а има и такви што...
Со оглед на тоа што сите се жалат кога доаѓаат со мене дека сум не одлучна и дека многу време губам, најубаво ми е сама да одам, да разгледам да...
Јас уште како мала и ги облекував штиклите на баба ми, во осмо за полуматура носев чевли на ортопедска, а штикли почнав да носам во втора средно и...
Јас многу често сонувам дека мајка ми е бремена ? Што може ова да значи :/
Во љубовта нема гордост, но не вреди да се трудиш да вратиш никој што не сака да биде со тебе, посебно после неколку години :)
Не знам точно за колку години зборуваш, но сигурно дечкото си има некоја друга. Секогаш сфаќаме што губиме после разделбата, што е сосема нормално....
https://action.hsi.org/ea-action/action?ea.client.id=104&ea.campaign.id=32130&ea.tracking.id=sharefb потпишете дека сте против со едноставно...
Секогаш се заљубувам во некој што не можам да го имам и се опседнувам со него. Се случува оваа опсесија да трае со години и се однесува само на...
Мене не ми се допадна филмот воопшто. Премногу глупава ми беше последната сцена кога го убија дебелото дете и тогаш им текна да плачат, а пред тоа за...
[ATTACH] golden rose 12
Фармацевтската индустрија е таква, секогаш има некое ново кремче или карминче што сакаме да го пробаме. Не сакам да експериментирам со козметика и се...
Па може да се рече, тоа е мајка му која му викала учи сине учи, за да станеш човек и за да бидеш успешен, а дека тоа е жена како жена што ќе ја омажи...
Прерано е за да кажам. Уште не сум ни на пола пат :)
[ATTACH]
Женски дали во ДМ во Сити Мол или до некои од другите парфимерии има зацврстувач за нокти од Евелин ? :D
Jas so Leonardo Di Caprio zatoa sto e stabilna licnost. Nikogas ne posegnal po droga, ima neverojatna darba za gluma, mi se dopaga toa sto e golem...
Da ne si go smesala ti bitolskiot so prilepskiot. Moree nikogas ne go koristam vo sekojdnevniot govor. Vo Bitola po selata go koristat. Vo sekoj...
Имам Имаш ли златен прстен ?
ДА. Маслинки :D
Од моето досегашно искуство можам да кажам дека жените ги делам на жени што мразат шпиц/ жени што сакаат жени што никогаш нема да облечат цветно/...
Separate names with a comma.