Што се случува со Стреп лентите за депилација. Зошто никаде не можам да ги најдам ? O.o
[MEDIA] за сите јарци во хороскоп. зошто ние со емоциите сме скарани :D
Конечно интернет :D од денес повторно сум во тек со настани. Времето е како мене. Од една страна мами да излезеш надвор, а од друга не се знае дали...
Си игра топло-ладно. Да сакаше до сега сто пати ќе ја поканеше на кафе. Нека не се замара девојката толку со таков, нека го игнорира :)
Јас го користам моментално тоа што треба да личи на бронзер и си нема врска... Имаш едно посветло едно потемно портокалово руменило. Сум пробала како...
Кој користи ваков парфем за на факултет :x знам дека некои женски сакаат да се покажат дека финансиски добро стојат, ама мене ми нема смисла трошење...
Стефани Нина или Марија ?
Сте пробале некогаш сами на себе да си дадете совет ? Што би му кажала на некој во моментот да ме замоли за мислење и совет. Немој да се откажуваш,...
Знам дека заслужувам подобро, ама ти дали знаеш... До каде ќе оди ова не знам, ама немам некоја желба да те терам да правиш нешто што не можеш. Не се...
Фала Мишелке јас ќе пробам со бадемово такво имам таман и тоа да го дотрошам :D
Книгите ги немам прочитано а филмот го гледав по настојување на другарка ми. Ми се допадна зошто до сега не сум гледала нешто слично. Ми се допаѓа...
Воопшто не сум задоволна од остранувачот за шминка на Биотен... премногу ме пржат очите и ми ја суши кожата. За лицето моментално го користам тоникот...
[MEDIA] Oh oh oh o no no no :D
Не можам денот да го замислам без дезодорансите на НИВЕА. Потполна несамодоверба имам ако немам таков дезодоранс. Најмногу ми се доаѓа тоа што кога...
Пред да го гледам актуелниот 50 нијанси на сиво и јас бев во онаа група на луѓе што велеа дека не е добар и дека е само лоша верзија на филм за...
Излегуваш еднаш месечно и налетуваш на бившата на некој што си го сакал. Таа цела вечер се врти и те погледнува. До кога ќе се трудат такви безвредни...
[MEDIA]
Тоникиот за отстранување шминка за нормална до комбинирана кожа од Балеа Отстранувач на шминка околу очи од Биотен и воопшто не сум задоволна Маскара...
Од каде од ГТЦ ако има може да си купам бордо ТЕСНО фустанче ? :)
The Grand Budaphest Hotel Мора да го гледате јас мноогу убаво си се изнасмеав :D
Separate names with a comma.