Мене другарка ми го пофали шампонот и јас решив да си купам. Си купив розев, таква му е бојата за нормална до мрсна коса, утре ќе си ја измијам па ќе...
Женски јас си заприметив дека кркмите или шишките исто е ми пораснаа во текот на летото, за три месеци ми пораснаа до носот. Последниот месец пиев...
Еволуцијата зошто е поткрепено со факти и навистина се случило. Адам и Ева... перење мозок. Колку биле попрости луѓето, понеписмени толку повеќе...
Го сакам од мала, прв симпатија и засекогаш ќе ми остане :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Јас прво си носев бејби долче, знам дека хит ни беше тоа на девојчињата, кога бевме седмо одделение. Немав среќа да ми пораснат големи, па мислам...
Blow [spoiler] A million ways to die in the West[spoiler] Модератор: Користете спојлер кога откривате делови од содржината, посебно крајот.
Еднаш неделно си ставам масло бадемово, чичково или маслиново, зависи какво имам да постои неколку часа, а ми се има случувано и така да преспијам и...
Иначе јас со кркми... не ми успеа оваа фризура, како онаа плавата од Абба сум :tmi:
За мене есента започнува кога ќе почнам косата да ја сушам со фен. Вечерва почнав значи од вечер есен е :rofl: :rofl: :rofl: Конечно почнаа да ми...
Јас сум од оние девојки кои не можат да ги остават ноктите со лак ако е подизваден. Многу се нервирам кога ќе видам некоја девојка средена,...
Почни да пиеш Биотин, еднаш навечер еднаш наутро, за еден месец ќе видиш дека ноктите ќе ти се поцврсти и поздрави. Јас три пати досега си имам...
Дали има смиреност после нерви ? Дали ќе ми стигнат апчињата овај месец ? Кога ќе престанам да имам огромни болки ? ;( Тешко е да си женско,...
The number 23 Џим Кери работи како шинтер и неговиот живот се менува кога го каснува едно куче и неговата сопруга му препорачува да прочита една...
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХААХААХ вакви бевме сите :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ехеее дали ќе има крај мојата листа :worried: Чанта за на факултет Часовник за на рака Фармерки Некои чевлиња или чизмички Потенки блузиња...
Девојки од каде да си купам часовник за на рака до 1000 денари, да е впечатлив со метално ремче ? :D
Нема потреба да бидеш толку љубоморна, нормално е човек да има и другари и другарки. Детето не е твоја сопственост и колку повеќе му забрануваш да...
Како ми почна денот денес... :x Гужви по банки, после половина час чекање ти кажуваат дека немаат уплатници моментално, па одиш во друга банка и...
Тетка ми дефинитивно е најдобар стоматолог, работи во Медицентар и има премногу пациенти. Секогаш кога одам на контрола чекалната е полна и работата...
Не е овај, на почетокот мислам дека детето на писателката паѓа во езеро и се дави :) така почнува филмот Го најдов, со Деми Мур Half light :D
Separate names with a comma.