@SanelaS мојата омилена тема Selbstfürsorge. Прво браво што си го направила првиот чекор посетата на психолог дефинитивно е прва помош за излегување...
Еве синко за 4 години сто пати ги смени неговите здрави навики :D. Луѓе опуштено, бебиња се, ќе менуваат, не е се така црно и бело. Ја водев инат...
Честитки мами, сега уживање и гушкање :hug:
Не трчам државно исто е во приватното ете фабриката што се отвори е приватна не е државна ама пак треба човек... Мене не ми е за државно или приватно...
[ATTACH]Не знам колку се гледа, нормално бордово пуштило и белово сеа ми е ко розевко. Има чаре или како розевко да го носам :D?
Ти благодарам на разбирањето.. И поддршката бидејќи не бранам никого... Ја кажувам реалноста... Ама сепак кој не знае ќе пишува секако
Има прекрасна детска соба и спие таму од 4месеци, скоро 2,5г е. Проблемот е во последните 10 дена што нас ни дојде како огромен шок бидејќи сите...
Нема што да биде грдо и неубаво, да не сме требале да доиме немало да имаме гради. Буквално непотребни за живеење и без нив се функционира освен што...
Па ако не ни иде да не ме гледаат во таква состојба (facepalm) може е само во мојата глава…. Ќе видиме
Dragi Feminki pravevme 2 invitro za 2 dete neuspesno kaj Dr Trajkovski New born.prvoto i v za 1 dete ni bede twmu i prezadovolni bevme od domtorot...
Да е живо и здраво побрзо да се опоравиш ти Леле значи и овој пат со болки, божем второ полесно. Немаше опција за епидурална? Нели се фалеа од...
[ATTACH]
Во Метро и во Карписа можно е да најдеш.
Предлог комбинации со јакнава?
Можеби,се е можно.Ама во други теми кога некој ќе напише сличен случај незаштитени односи,можност за бременост,апче за ден потоа,автоматски се...
Здраво на сите јас сум трудна 13,3г. нед.
Каков им е квалитетот на прстените, конкретно на сребрените и оние со жолта позлата? Дали потемнуваат или се губи бојата при постојано носење?
За жал да. И јас го носам кај Петранка. Она до крај се обидуваше да не е на пумпица, ама после последната пневмонија едноставно сите беа сложни дека...
Ама дошло веќе до забременување и не сакаат дете... Од кај знам може се надевале на неплодни денови па имале незаштитен однос.. Може пукнал кондом...
@Mr.Limonko епа тоа кој како треба да посте кажува свештено лице, а не мирјанин
Separate names with a comma.