https://turskeserije.tv/yargi-epizoda-1/
Ставате ли шорок повој, што мислите за тоа? Бевме на ортопед пред некој ден го прегледа и виде на ехо кажа добро е ама два месеца да ставам широк...
Убаво загреано масло, ставаш компирот и почекуваш малку да се запржи, не мешај одма
Јасно ми е тоа сакав некој да сподели искуство дали и кога бил. Пишува до 6месеци, матичната фатила термин за другиот месец 2 ипол месеци ќе има...
Се породив на Гак на картонот ми имаа запишано дека до 6 месеци треба да се направи преглед за уво нос и грло има ли некој што бил во брзо време?...
Девојки како се вика оваа цвеќе и какви услови бара? Го има некој а да успеало? Сликата е превземена не е лично моја. [ATTACH]
Ај пак јас :D што е разликата зимска летна количка? Што се користи повеќе на што да обратам внимание, навистина врска немам ни што да барам ни што да...
Здраво мајки и од мене, прв пат пишувам во темава а ве читам кога имам време. Прво бебе и буквално се ни е ново,мислам дека врска немам општо што...
Јас се породив на 18ти јануари. Нема ми стигнато ништо. Требаше за пола месец исплата дека бев на патолошка и породилно не сум добила уште.
Треба да купувам количка а не знам каква :| Дали би споделиле каква имате и од која сте задоволни/незадоволни да имам некоја насока што да барам.
Посета нема тоа е јасно, не пуштаат, само ствари да ти остават долу и ти носат горе на секои 3 часа. Ако имаш некој што познаваш сестра, доктор ќе...
Честитки живо и здраво да биде :l:
Убаво ти кажа @BellaBibi вдиши длабоко и испуштај полека, не трае долго. Јас пред да се породам последната недела секојдневно одев на цтг и преку ден...
Честитки мајка, жив и здрав да е, голем да расте и да ве радува цел живот. Брзо опоравување тебе, уживајте и гушкајте се, нема поубаво :inlove:
Нормално е да се покачи во бременост, ама следи можеби ќе треба да пиеш и терапија.Не ти е висок ама следи обавезно и консултирај со доктор Јас имав...
Оф боже колку е се претажно... господ сила да им дава на сите блиски на Фросина,дете златно.
Ќе издржите жени, затоа сме ние жените силни за се да стегнеме заби. Нема да ви велам да не мислите на тоа затоа што џабе ќе кажам исто поминав и...
@QweenSM како сии... се ближи датумот твој :inlove:
Ич дс не се секираш и да не се мислиш, ни ќе слушаш ни ќе знаеш што зборат. Ќе помине дур трепнеш а уствари процесот си трае. Сериозно не мисли на...
Од лежење во болница, креветот беше толку неудобен што знам дека ми е од тоа. Раната не ме боли толку колку што цел грб и рамената. Прашав доктор...
Separate names with a comma.