Ајде мојот фаворит, мн ми е песната заразна :inlove:
Кипар ми е како да сум ја слушала порано, досадно |-)
Гледам и јас на ртс, смешки е :D
Одлична е :inlove:
Ниеден изведувач(победник) после Maneskin нема да ми биде тоа тоа :tmi: љубов на прв поглед беше тоа :D
Норвешка :inlove:
:rofl: и мене ми се забавни
Мене пак водителките ми се многу убави што се едноставни и не се со торти на глава :D
Од сите случувања не можам да го гледам и настапот,колку и да е убава песната|(
Сценските ефекти ми се многу убави:inlove:
Луѓе не ја претварајте темата во нешто што не е. Нема потреба од навлегување во политика и анализи
Какво срце ми е овој од Швајцарија :inlove: Здраво иначе, ветувам во финалето ќе сум активна како лани :rofl:
Абе уживај опушти се, нервози дур стигне ваучерот ама сега опушти се и терај цел процес со лесно и успех на крај. Позитивно само :f:
победија црвените и јас сум за нив :wasntme:
7-6:D
Не знам каква душа има мајката на Коста со таквото нејзино понашање, какво срце треба да имаш за да излезеш со крената глава пред фамилиите на...
Фрснцуска свежи крастсвици, шунка, фета сирење, павлака и мајонез за вкус. Бела салата си ја викам јас оваа Ситно сецкана црвена пиперка (тие како...
Мене после трансфер ми кажаа три дена да не се бањам и после тоа со млака вода не жешка :|
Кои спомени ми се враќаат со песната, долго не сум ја чула.... цел живот со тебе, малку ќе ми е :l: [SPOILER]
варен компир, потпечен сусам, и сецкани кикирики, зачини и посен Томи мајонез :) сенф по вкус, компирот рендан. Убава посна кремаста салата. Руска...
Separate names with a comma.