Столчето е одлично, квалитетно и практично. Ние имаме друго, и затоа не го искористивме целосно.
Не паничи веднаш, (јас ти кажувам која паничи за се :lol:) можи да растат заби, настин, фокус на нешто ново.. И кај мене се скучува така неколку...
Сдк нормално е да не сакаш да задрмиш токсичност или насилство. Сдк многу лош ден денес ,да немав деца мислам дека ќе го преспиев ,вака само едно...
Почекај сепак уште два дена.
Јас го чекам маж ми да направи пуканки, па да се туширам а он да ја слуша во случај да поврати. Мислам дека ја утнаа малата со дијагнозата...
[ATTACH]
Од која до која недела се прави втор скрининг? Дали 22+3 е доцна да се направи?
3 dneven embrion bese
Пред два дена качи температура малку, грлото жар со црвени точки горе. Јас исто после еден ден… најверојатно е пак стрептокока, не знам дали одма да...
Да
Фала ти, се надвам нема да се пентарам низ цело Ск за да ја добијам пратката од тему:$
И после пет ипол години и тоа само со едно дете време за себе ми е редок исклучок. Дете што догодина в школо ќе тргне буквално е лепенка за мене....
Среда сабајле се породив, петок прва бев за испис, негде до 12ч бев дома.
Долго време примав клексани, ама рецепта никогаш немав. Ново е ова со рецепти?
Си ја симнав книгата што ја препорачав на Џоки , ќе ја преслушам деновиве , може ќе стекнат нови вештини на говор :D Гостите си отидоа , јас не...
Јас две родив во Чаир 2016 и 2018 влажни не ми побараа ги мијат кога им менуваа пелена.
Ubo mirisa ama mene ne mi drzese mirizba mn pokje siniot drzi miris
Јас наоѓам време кога спие да читам и навечер пред легнување. Ама тогаш веќе и мене ми паѓа склопката и читам само по 20тина страни. А инаку читам...
Јас си читам на headway многу ми е убаво додека бев бремена почнав. Key points од еден куп добри книги, има и за родителство :D понекогаш и слушам за...
Separate names with a comma.