[ATTACH] [ATTACH]
Бремена 34та недела.. што можам во нос да ставам за одзатнување хаос сум испонастинав цела затната од што дувам цел ден дури и главата ме наболува...
[ATTACH] [SPOILER] [ATTACH] [SPOILER] [ATTACH] [SPOILER]
@koritsaki го купив овој гел. Го искористив 2-3 пати и добар е овака. Ми го препорача продавачката. Иначе не е купен од кај нас. [ATTACH]
Zdravo, Dali moze da mi kazite iskustvo za rabota vo Kfc vo sektor nabavka. Vi blagodaram
Само културно прашав, намалете малку со комплексите и фрустрациите. Одговорени ми се прашањата, чисто сакав споредба да направам, бидејќи немам многу...
Здр се раМислувам да земам самсунг или ајфон што е подобро ако може да ми препорачате.
40.839
Елс носат пратки од нив
Прашав и во офис плус и во просветно дело, немаше...
[MEDIA]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [SPOILER]
Jas i denes 9ti den imam negativen test, utre treba da proveram preku krv ama ne se nadevam na pozitiven rezultat, da imase nesto ke pokazese
Добро еве нека спадне дека сум грешка објаснила. Не мислев на присилно, мислев на тоа дека се знае кој е родител, а кој е дете. Не ми дава мене душа...
[ATTACH]
Се мислевме и ние. Дека и ќе бидеме на гости викендот во јужниот град. Ама кога видов деќа ќе врне и таму, се откажав. А треба да е накитено веќе.
Ако не разбира од збор нема да му се купи нека преплаче ќе му помине... Ќе научи дека не секогаш во животот добиваме тоа што сакаме, а океј е да...
На 29 :)
40.838
Не знам дали беше хајка или не, но ден денес луѓе имаат мн критики и негативно мислење за брендот. Од преголем хајп кој го имаше, после мн негативни...
Separate names with a comma.