Nekoj so nizok Th1 (50,6) da spodeli iskustvo?
Waikiki
Супер е напредокот. Исто скроз Истоо и моето се роди само ние 3850 испаднавме од болница на 1 месец беше 4940. Последно мерење ни беше на 22.11 беше...
ne se zakopcuvav, debel shal samo stavav, ili moze da kupis nekoja sto modelot shirok
na muppet kids ima nesto
Ако се лажеме . Зад кулисите веќе се преговараат новите граници на Украина и Русија ( за жал ) . Украина изгуби многу и тоа е реалноста . Затоа...
Мажот,жената,никој никого едноставно одлучуваат.Кој како сака и што е битно.Ако имаме исти гледишта за иднината и сме одлучиле да биде заедничка,што...
Јас на мојот му имам ставено на јазичето колку да лизне. Јас јадам он ме гледа и шлапка со устињата дури жал да ти паднее и така малку да лизнее му...
Што совет можам да дадам јас на маж? Барање може да имам ама совет?
За 2 дена летам со авион за прв пат абе чоек мислам дека сите црева ми се свртеа в стомак. Ау колку сум потресена:worried::party: Ако вака ми е сеа...
3-4 дена
Анкетата е поставена.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Кој НУДИ брак. Застани тука. Ако никој не ти пониуди - не можеш да се согласиш.
Темава е циркус :D А зошто толку многу сте запнале за тој брак? Шо мислите, ружи ли цветаат во брак? Незнам како си го замислувате и зошто толку...
кој кого го прашува од кога ќе „заеднички“ ќе одлучат во 99% од случаевите?
Има некој за лп, ако може да пишам?
Мајка ќе бидеш додека си жива,цел живот има убавини .Сите исто док се бебиња ,па док се деца итн.После е потешко кога ќе станат свои луге,ништо да не...
Kaj mene uste nema za oktomvri ima uste nekoj kako mene sto ceka uste
А мојава свеки синоќа врвот го достигна. Си седиме лабаво, јаде она јаболко и бам трга парче јаболко да и става у уста. Викам немој мала е. Пак трга...
Separate names with a comma.