@A.Mina На денот на славата се носи погача, најчесто се носи вино и погача.
Таму не ставија камери? :^)
Ја зедов маслената купка на Уријаж и млекото за тело, многу ми се допаѓаат како за прв пат:inlove:. Јас си го имам за мене млекото за тело од другата...
Preporacajte nesto na netflix za gledanje nekoja serija ili film? Nesto vo stilot Emily in Paris, fake profile, Pact of silence?
Девојки дали можете да ми кажете за слава погача во црква се носи ден пред слава кога е заслугот или на денот на славата. Исто така, што друго се...
За денеска е океј :) [ATTACH]
Искрено, кога ќе видам нешто шо конечно функционира во државава, мора да се пофали а да не е на хартија само. 65.000 прекршоци на тест периодот од...
Хахах не ми текна за вакви работи. А и мислам дека другарка и на членката кога пиша дека се дружи со него, мислам дека мислеше секојдневно си...
Од денеска :) [ATTACH]
Кои тестови ги правеше? Јас нифти на Гинекаликс во 10++ недела претходната бременост немав доволно фф, па во 11та и неколку дена пак ми земаа крв. А...
:o Јули? Ма што му е бре на овие не се нормални. Како бре породилно на мајка да не испатиш? Инаку и кај мене уште нема за октомври. Затоа ќе си одиме...
Keune Design Color Care Shampoo ја штити и обезбедува долготрајност на бојадисаната коса, а моето искуство со него е навистина одлично. Овој...
Апсолутно, ептен смрдеше, катастрофално беше и некако потешко дишев како одев накај Ново Лисиче ми подрипнуваше срцето од загадено, одвратно искрено.
Д: домашен мармалад од сливи Р: телешка чорба У: татко и ѝ дал две чоко бананчиња В:макарони со фета сирење
Јас од јули немам земено имам пишано и погоре..од фзо ми кажаа оваа недела ама нема ништо сеуште
@Feniksgirl поздрав :D и бодињата ги имавме 68ца летото ја викав глувчица во едното:inlove: [ATTACH]
Хахах е да на истиот принцип и јас сум израсната изгледа сите тие генерации 80ти, 90ти така сме пораснале на бисквити и млеко во шише со скината...
Да..секако и ќе шетате заедно па кога ќе проодуваат ...ооо нема да седнуваме ..тогаш е многу движење така мислам..дека ќе нема застанувачка ..моево...
Кога е убаво правам преку 20 километри дневно, вчера искочив до Водно...јас не знам, ама толку смрдеше, тоа страшно, значи одам и не дишам, не е за...
:(:(:(
Separate names with a comma.