Се бунат со право. Бараат да се воведи зелен бран и за коли и за пешаци..
Дали некоја мајка го носела бебето во baby spa, да сподели искуства цена и возраст на бебето?
Доколку доле е кратко и светкаво, горе треба пообично. Имаше во New yorker некои бодиња или некоја кошула можеш. А доколку бараш светкав шорц или...
13 Д: ѓеврек и јогурт Р: ослич со зеленчук У: шмукалче и круша В: домашна пица вегетаријана
Се бунат бидејќи се бивши
Така е. Еве се бунат и бивши пратеници.
Некој да не знае книги на англиски од цртани дали има кај нас и каде?!
Имам прашање, што подарок се носи на отворање на бутик? Искрено јас поима немам освен овие што се украсните сега некој алкохол како во кошничка и...
Здраво мајки, кажете ми што можам да дадам на малото, две и пол години е. Цел ден не сакаше да јаде, но немаше ништо, до пред малку. Откако заспа се...
Супер сум поминала во Хепи кидс онака на играње и Меџик Хаус на роденден со малиот на 18-20 месеца. Речиси и воопшто не влегував во делот за играње,...
Malku ti e star postov. Da te prasam sepak. Jas napraviv naracka na 1 noemvri, za isporaka pishuva do denes, aber nemaat, plateno e. Kade da gi...
Ти благодарам многу за одговорот.
@Carolin. Добро што им е со водава од гравот (facepalm) Не си прва што го кажува ова и стварно не ми е јасно. На 3 м не верувам дека би можела да...
Ја земав 11000 намалена од 13000 од Сетек. Бевме со кумот заедно, првично сакав една друга на Мидеа да земам ама он многу повеќе се разбира од...
Првиот пораѓај ги премолев за пумпа и на крај ми дадоа една и ми рекоа да знаеш оваа не е баш стерилна, а и јас Јули раѓав и немаше баш топла вода-...
Веројатно ќе ја поминам со друштво некаде иако идеално би ми било сам дома.
А каква истрага ако е најден ? Чим им дале да го погребаат нема тука веќе истраги.
Преку ден со семејството на плоштадот и во некој ресторан на пијачка ноќта домашна атмосфера со софра елка лампиони и пакетчиња за најмалите :*:
Каде може да се направи ЕМГ на приватно и која е цената?
Имаше мислам уште еден ваков случај. Ако не е истиот. Добро е да се употребува за некои корисни информации во моментот да не скролаш по нет, добиваш...
Separate names with a comma.