Можеш и како плескавички да пробаш со убаво сомелено мевце и некој од зеленчуците ако ти прифаќа парчиња, мене педијатар таков предлог ми даде. Јас...
Исто и јас сум била од 4 месеци на кравјо, немала мајка ми млеко и педијатар пази ПЕДИЈАТАР ги посоветувал да даваат кравјо, скапо било адаптирано....
[MEDIA]
Бебе веќе 4ти ден не е добра, температурата 'ја ставивме во контрола', ама од ноќва почна да повраќа иако е само на цицање. Ќе ја носам тука на лекар...
Незнам како со деца е лесно , кога секој период си носи нови работи , нови стравови . Кога се бебиња , не спијат , па нешто ќе искрсне. Некоја болест...
Нема он мака со забите. Од 3,4 месеци вади и ептен лесно, неосетно само никнуваат хаха. Ајде ќе видам уште што немам пробано да пробам да комбинирам
Тоа е супер. Ние ни 10гр не јадеме :(
Нормално е да имаш зголемен исцедок, јас цела бременост ја терам така. Доколку не смени боја и мирис, и немаш чешање или печење, нема ништо страшно.
па само прочитај за авиокомпанијата, преку скен го гледаат куферот ако свири тогаш отвараат
Мене повеќе ми е за процесот пред тоа. Роварењето по торби и проверките. За тоа се вадам од памет хахахаххаха
Здраво, може не е за овде прашањето ама нр најдов таква тема - Дали некој земал боледување за нега на член на потесно семејство ( сопруг) ?...
Ако некој полагал во изминатиов период да сподели дали се паѓаат прашања од посебниот дел и дали воопшто треба да се учи или само тие 577 прашања од...
Па убаво јас напишав,секој по тоа што се води.знам дека не е секој христијан.И не провоцирај
Јас сум очајна веќе. Дали некој има искуство со тренинзите за спиење? Уште тоа ни остана да пробаме. Ниту скратување на доење ноќно не го решава...
Epa ne e sekoj hristijanin:P Po prva srceva reakcija naucno:$
Отприлика после 5месеци, немавме никакви проблеми ниту јас, ниту сопругот само не се фаќало :D
јас немам многу летано, околу 15тина пати ама имав летови од по 10часа. Ништо тоа е страв не страв ако си купил веќе карта мораш да се помириш. Јас...
Здраво на сите борци се надевам дека сите се добро ,мене подолго време ме немаше на форумот сакам да ве прашам дали сте успеале да најдите добар...
Таксист у 3 по полноќ ме просветли дека Пауза за ракија бил бенд. Јас мислев дека е име на микс песни од јутуб.
Separate names with a comma.