Dali vo ovaa cena e vklucena na preinplantaciska genetska analiza na embrion?
епа не давале порано работи како хељда, киноа,просо,овес, амарант затоа се чудат
јас многу малце ставав
првата недела ми беше тажно дека ја оставав ама и нејзе и се виде убаво промена ја дружеа бабите и напоредно одеше во градинка. Мене ми стана поубаво...
Ништо тоа од старт само ам и правев и отварав уста да ме гледа, ни песни ни ништо. Мислам грешка на сестрами исто тоа и беше и гледам да сум прилично...
има ли мапа со поставени камери?
Devojki ke ne bide li do petok,ili ke ne vlecat do kraj na mesec
[ATTACH] Burrito Madre, Белград. [ATTACH] [ATTACH] Kafeterija „Bukmarker“ | Lagunin klub čitalaca, Белград. [ATTACH] Irish Pub, Белград.
Да се држевме до правила и прописи, гарантирам дека ни пола од граѓаниве нема да имаа возачки, а не и шуто и рогато кола има и вози. Тоа што се...
Почнав све овошје, после постепено зеленчук и мешам со житарки. Нема каша што одбила. Си јаде 200-230г на оброк. По тоа бебе готвач идев од...
Како се проверуваше дали си пријавен на работа?
Здраво девојки. Сакам да го споделам моето искуство, можеби некоја од вас има слично... Пробуваме за бебе веќе 9 месеци ама безуспешно. Сите...
Прополис капки или спрејче
Дај и бруфен сируп, за болка и против воспалително делува
[ATTACH] За брат ми
Од Синсеј, околу 1000мкд беа. Фала:)
Искуство со ботокс во new20?
[ATTACH]
Со батат, компир, пашканат, авокадо… со нешто што му е веќе воведено и добро го толерира.
Одма се гледа кој си ја купил возачката :rofl: На овој народ неможеш да му ја погодиш.
Separate names with a comma.