[MEDIA]
Постои веројатност да се преселам Скопје. Барам цимерка да живееме заедно во стан.
Се согласувам. И Боржуа хелти микс беше добра, но не знам дали се уште постои.
И мене ми прави и омилено ми е се гледа бебка убаво и секогаш ми зима мене пари за сите три претходните по 350 ден ми зимаше. Сега по 5стотки качила...
Застапени се. Natura Therapy е највлијателна.
[ATTACH]
И јас сакам да го земам Turmeric latte , @Mishela по скоро месец користење како си задоволна ? Од сите парфеми Lust ми бил до сега настрана....
Да, ама како ќе се знае на кој антибиотик реагира бактеријата ако нема брис со анбиограм? Еве јас имав случај со децата, двајцата бактерија на брис,...
Па да беше казната бесилка или денење на кол, може и ќе почувствуваа нешто...
Дали има некој на форумов кој знае 99% англиски граматика точно ?
Ова 4D матичната секој преглед ми го прави, само за пари да се земаат... Иначе фала ти многу
Имаш прв втор и трет. Првиот и вториот скрининг ти се најважни. Првиот е за даунов синдром се прави 11-12 недела. Вториот ти е за органите на бебето...
@rainbowec и @SuperGirl24 ако може впечаток за правосмукалките? И дали можат да се користат без цевката, како рачна правосмукалка? Да поминеш кревет...
Не е исто. 4Д е ултразвучен преглед, а скрининг кој исто така се спроведува со ултразвучен апарат е детален преглед кајшто се мерат параметри кај...
Doktor Tatjana od New Born.
@poker_face Нифти ќе правам пак. плус и попуст ми даваат дека 4-ти пат ќе правам кај нив 740/750 е нифти тука негде мислам дека е, мене ми рече...
И кај нас е така :worried: ги удира силно и он битно си спие, мама и тато вардат цела вечер :D
Ако сакаш некој по конкретен искрен детал да ти пишам во лп да ми објасниш да ја прашам пријателката она работи во Флекс Кредит во Гевгелија, некоја...
Никој од обвинетите не чувствува вина за случајот во Кочани. Тринаесет телефони и еден лаптоп најдени во ќелијата на еден од обвинетите за „Пулс“
Kaj Koj doktor si ?
Separate names with a comma.