Ова за екранизацијата кај децата стана ултра модерна тема. Ај кажете ми како детето да не биде изложено на тв во 21ви век … кај да ја ставам на...
OK е. Моето дете пиеше грешен антибиотик по антибиограм зашто кај деца тешко се зема брис па една бактерија имаше напред а втората поопасна скриена...
[ATTACH]
Да пријавам и јас негативен тест. Од денес прекинувам со прогестерон и чекам да добијам.
И мојата на почеток од болница не пиштија со препорака за комбинација мајчино плус аптамил … тие првите 3недели за цел живот ќе ги памтам многу...
Не се сложувам. Син ми имаше ангина со бактерија резистентна на амоксилав бидејќи тоа му дадоа од око и пак се разболе одма после тоа. Од друга...
За 20-30 години од сега вака ќе ни се смеат и нашите деца, ќе викаат со што не ранеле :D. Не сте сериозни дека од што ви давале како мали кравјо...
Pa cekav i jas nekoe vreme, vo avgust bev prv pat kaj nego i se dogovorivme da bide operacijata oktomrvi ili noemvri, da pomine letoto.
Мене докторот ми рече 31-32 недела да одам... недела влегувам во 31 па ќе го барам од понеделник па ќе видам што ќе рече
Па првиот пат беше легната на подлога и ја гледам шмљацка нешто а јас знам со неа да седнам доле за да каснам набрзина си викам леле отварај уста...
Ние две недели пробуваме вкусови к секој ден мајка ми прашува како јадела и секој втор ден ми вика ете видиш сега ќе си спие пофино … гладна ти е она...
Мојот уште прави така, само се стресирам на секое проверувам:sweat:
За гнојна ангина се знае предизвикувачот (која бактерија предизвикува) и на што реагира. Во тој случај е јасно. Не е јасно во други случаи, ама за...
Ама не, и евтино да е - не разбирам како и зошто ти е пакување од 30 или 50 милиграми, као, за двапати? Можда па има на некои им е океј, ваљда затоа...
Мене педијатар ми има кажано ама и пред да ми каже гледав што му се случува :). Моето немаше ни месец кога дадов навечер за да поспиеме и ете не...
Карчер многу ги фалат, баш пиши како ќе биде, и ние сакаме понатака да си земеме стик.
Епа супер, пишувај кирилица тогаш. :D
Му се жалев на таксистот дека многу го чекав, ми рече дека немало коли поради тоа што гостувале Пауза за Ракија некаде низ Велесов.
Nisto od toa imam 4 pati aplicirano i sum odel i lekarski se do kraj za policac i ne me vikale na obuka 4 prigovori imam podneseno i nikoj ne se...
Separate names with a comma.