Газда Деко не знаел за пиротехниката донесена од ДНК https://press24.mk/gazda-deko-ne-znael-za-pirotehnikata-donesena-od-dnk Ви реков дека вака ќе...
Da,od dnevnicata kinat 30% za boleduvanje do 15 dena.
До 7 дена боледување ти даваат само 70% од платата, така е? Пример, и 1 ден да си на боледување - ти кинат 30%? Уау!
Инстаграм Снапчат или месенгер
А го боли што неговото дете е во затвор, живо, здраво, и уште прашува што барал таму неговиот син :envy: а како е на 64 семејства што останаа без...
Математика Каде би сакала да си сега
Здраво , ме интересира некој дали има искуство со операција на скршен пршлен на половина? Се работи за сопругот 37 год има и едни доктори се за,...
Ти го запозна со твоите? Нормално е да не те викне и да не те запознае ако сте на почеток на врската, кога веќе двајцата се сигурни дека тоа е тоа...
Патики Фејсбук или инстаграм
Охрид Математика или биологија
Адидас Патики или кондури
Ресторант Охрид или струга
Имам но ретко ги носам незнам да одам со нив:D Адидас или најк
Ќе си ја стерилизирам од дома и ќе си ја спакувам во фолија, таму ако треба да молам за тоа налет. Иако морам да признаам изненадена сум од тоа колку...
Си била на дерматолог? Не знам дали смеам да ти давам совети чим имаш таков проблем, но ќе ти кажам јас што користам: На влажно лице ставам...
Ми кажаа мене дека во зависност колку се широки капиларите, ќе треба боцкање. Во некој случај и два пати треба. Јас малку се разочарав кај фризерката...
Ниедно во фармерки Ресторанот или дискотека
Ауу многу хаха Имаш ли штикли со висока потпетица
Дете во градинка кога и да напраиш брис тешко дека ќе искочи негативен :) Јас прво пробувам со диво оригано , до сега сме решавале така , ако не...
Separate names with a comma.