кај да најдам анасон ѕвездички?
Ima da,treba da se proveri beta.Bleda e, na koj den e praven testot?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Од чашки и ранери никогаш доста:D
ОАЕ дирхами.
Уморно |-)
Ако ти е нарачана, ќе ти стигни на таа адреса шо си ја ставил. Не може да се измени. Кога си порачувал, тогаш требало да ја внесиш новата адреса т.е...
Живо ме занима по што заклучи дека не го разбира правото? Какви слики треба да има на приватен инстаграм профил? Извини, ама смешни сте со вакви...
Несака одбива, незнам дане ми се мн калорични јадењата. Доручек 210г 7 вида житарки со јаболко круша и банана Ручек 190-200г компир, сладок компир,...
[MEDIA]
Како поминавте ? Што ви кажаа
Здраво, јас купив денес постелнина од Ситник (гтц во подрум). Во комплетот има едно перниче облаче, две перничиња ѕвезди (тие три служат како...
Адвокатката на Деко е многу убава, ама ова не ја прави добра во работата. Едно со друго си нема врска, по ова не можам да одлучам дали е...
Иста беше и мојата, уште малку ќе прави 13 месеци ваквата црта. :sun: Честитки.:l:
Ме интересира дали е можно да ми се достави ( препрати) пратката до друга адреса во друг град, кога ќе стигне во Скопје , бидејќи месец дена нема да...
Не знам за сува кожа. Јас имам комбинирана накај мрсна. Јас сум бледа, па ја земам посветлата (хелер). Мада и потемната не е претерано потемна (ја...
Очекувај промена во изглед (нема веќе толку течна столица), бојата зависи најчесто од тоа што сте јаделе (пр зелено од спанаќ, портокалово од тиква...
А да Му пишите писмо на Господ Иисус Христос? Како може да го пишете тоа писмо? Најпрво да си го преиспитате својот живот, да се исповедате пред...
Separate names with a comma.