Топло па ладно па топло едно годишно време нека има не сме птици да се селиме.
Ајде вака треба ми некој да ме контактира што во последните 2 3 години се запишал во Бугарија по можност општа медицина. Сакам да прашам некој...
Togas najdobra odluka ti e da polagas gimnaziska barem ke mozes da se zapises na bilo koj fakultet
Zdravo, mi se javija za histetoskopija na klinika kaj dr.marija joksimovic, dali ima nekoj iskustvo kaj nea i zosto odvecer treba da sum vo bolnica?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Дали некој го има пробано Philips Sense IQ автоматскиот обликувач на локни? Дали траат локните? Имам купено dyson ама од него ич не ми траат локните
Големата на 2г и 4 месеци исфрли дремка, ако заспиеше после ко ќе станеше беше неподнослива. Малата не можи без 2 саати да отспие, она па не се трпи...
Нападите со навредувачки зборови од прости луѓе кои не ги разбираат елементите и основите на демократијата се пресмешни и разочарувачки. И покажуваат...
Nemame ni nie isplati,profakturi odneseni uste pred dve nedeli.
Интересно за набљудување, од една во друга крајност.
Вчера што убаво, на мм роденден, излеговме на вечера, бебка во хранилка си исседе саат ипол, си ручкаше со нас, па си играше со играчки, милина....
Продавам седиште 3000 ден кенгур 1000 денари (
Добив [ATTACH]
Како можете да имате секс со некој, небитно машко/женско што имал секс со многу други, уште па и искусен бил, одвратно:puke: Разбирам да бил во врска...
10+ има веќе. Со тоа што после 5 скок се заинаетив и решив дека нема да и давам да цица веќе навечер :D Ама еден по еден и ги тргнав подоите со тоа...
@Касија честитки за победата можеш да избереш нова тема.
Не знам дали се однесува за мене, ама јас само објаснив од стручен аспект. Кого го интересира може да си прочита во Закон за адвокатура, Закон за...
Исто кај мене првото дете, точно 2 год, 10ти декември направи 2 год и после нова година неможев никако да го заспијам, се нервирав времиња, како др...
Дечки вие што чувате кучиња, како ги научивте да извршуваат потребите надвор? Ние еве веќе трет ден го учиме, никако не успеваме да го научиме а го...
Не бе, не ви е жал и срам не ви е. Дали ќе бевте волку распишани со паметување да во тие 60 душички беше ваш близок, ваше дете или сестра/брат? Не,...
Separate names with a comma.