Нее, еве јас уште не сум земала боледување за октомври
И мене ми звучи посериозно. Особено што и се изолира, не е дека само не оди на училиште. Како и да е, поскора интервеција е подобра за неа, добра...
И мене ме интересира за јапонско јаболко мајка ми има другарка што одгледува непрскани во гевгелија па ме прашуваше, јас лично не ги јадам ама да...
Добро има некоја како мене што се уште нема земено боледување за октомври
Wait what? :^) Јакото е што ја знаев сценава и мислев дека е само меме материјал, дека станува збор за некој глумец налик Трамп. Сакаш да кажеш дека...
Една недела на веганска храна, смути, здрави оброци, вода со лимон, без пиво, цигари. Ќе се претворам у Јадранка Бибан.:inlove:плачам у себе
Немој да се стресуваш и да се растажуваш. Што побрзо сфатиш дека првата година најважната работа ни е да бидеме мајки а се друго да оставиме на...
Дали некој го има тефал мултикукерот и како го чистите капакот? Го добивме на поклон, ама личи комплициран за чистење. Не ли ви се умирисува после...
После толку гледање на Божиќниот филм "Home Alone", денеска прв пат дознавам и гледам дека Американскиот Претседател Доналд Трамп, всушност самиот...
Ох Билјарката ова личи се само не на обичен пубертет. @ani23 Зборувајте со искусен детски клинички психијатар он ќе ве насочи најдобро. Дали е...
Па што знам..мали се они, иако кратко е тоа до кока, и од кола до дома..имај плус скафандерче крзнено и ќе видиш тогаш најубаво, и сестрите ќе ти...
@hannybanny честитки, да е живо здраво бебе :l: А дригите фала на споделување многу ми е полесно кога знам не сум сама, не сакам да сум кенкало за...
Пробале да и ги скратат задоволствата како на пример игрите?
Сама се пријавила во станица дека е добро
Koga pravat refundacija za kleksani? Podneseno mi e pred 1 mesec.
Некој што скоро земал нешто на рати од нептун да ми каже што точно е потребно од документи
На бензински...
Dali nekoj pravel invitro vo Solun vo skoro vreme? Vcera maticniot ginikolog mi spomna takva opcija pa se zamisliv. Dokolku ima takov neka mi pisi...
Devojki ovoj mesec treba plata od fondot da zemam radi boleduvanje, dosega so platite od firmata se bilo ok i sekogas na vreme. Sega kako ke bide od...
Леле полудуваме последниве 3 дена. Бебево ми е солиден спијач навечер и скоро секогаш сме одморени ама последниве денови се буди на саат, саат ипол,...
Separate names with a comma.