Ќерката прележа на 4 години и одма се врати во градинка. 3 пати и препишаа антибиотик за 1 месец после тоа, јас 2 од нив и ги дадов. После си се...
Тогаш проблемот е во тоа што се расправаат. Прво родителите треба да си посетат психолог, после ќе можат и детето да си го насочат правилно.
Дали некој го правел VERIFI vo Zan Mitrev и кој пакет? И дали одите на ехо пред да правите пренатален, јас сега бев во 7+3 на ехо , а наредно ми е во...
Службите не се вклучени бидејќи имаат извештај од лекари дека е здравствено и не може да посетува настава.Ама до кога ?,На 3 месеца треба да бараат...
Циркониум коронки се поскапи и подобри од порцелан за предни заби. За задни не е толку важно зошто најголемата разлика меѓу двете е естетска,...
Moe iskustvo, 31 god sum sega, tri invitra, amh 0.5, 3 invitra so stimulacii, 1 invitro 3 jajce kletki, edna se oplodi no nemase implantacijata, 2...
На кој број се јави да пробаме и денеска да ги бараме да видиме што ке лажат денеска
Досега службите ќе се вклучеле, мене не ми е за верување ова. За премногу оправдани изостаноци се закануваат со центар за социјални работи, а не...
Аууу незз кога дадов. Негде 9-10 м кога имаше.
На испис не ти дадоа антибиотик? Не те проверија таму? Можно е да имаш и некоја инфекција кај што си шиена. Слушни се со гинеколог.
Со инхалација се вдишува пареата. Доколку има некоја бактерија во носето, лесно може да се спушти надолу. Но сепак, секој како мисли така си прави....
Ти се гледаат принципите по ова , уживај
Средното е задолжително, и казна се заканува да им репнат ако не почитуваат закон.Било кој ако сака замолувам да ми пише приватна порака ,ако има...
40.849
Какао од кога можеше? Знам на синко му правев пудинг од јапонско и какао, до голем јадеше така. Ама не знам кога почнав.
Од Манго се, јас ги земав 2800 за блек фрајдеј. https://www.fashiongroup.com.mk/pantaloni/830270-pantaloni
На 1 ноември јас си ги доставив, а фирмата пушта плата на 15ти
Јапонско+авокадо+какао= совршен здрав пудинг. Ептен е вкусно вака.
Јас на своја рака си наоравив крвна слика после пораѓај 4 дена црпто ми е 43 над граница и гранулоцитите другото е добро дали некој со ова се соочил...
Само трпеливо и без закани и насилство, инаку може да има контра ефект. Обавезно нека се консултираат родителите со психолог, па и со психијатар ако...
Separate names with a comma.