Ако не е регистрирана немаат податоци за колата а не за тој што ја вози, бог да чува.Не ја казнуваат колата, го казнуваат тој што ја вози.
Новата година очекувам да ми е полоша од оваа. :tmi:
Не сум бил во Дојран од 2019 година. Дали е вредно за посета со оглед дека езерото е намалено? И дали е подобро да идам преку демиркаписка клисура...
Легнувам да спијам :lol::$
Препорачајте ми место за прослава на роденден, а да не е дома или во ресторан/кафич.
Се согласувам дека кога детето покажува вакво однесување дека има влијание врз цело семејство. Ама овде не се работи само за "акнксиозност". И не...
Јас ги имам сите можни социјални мрежи и никако да се откачам од нив. ;(
Дали можам да сокријам дел од сликите на инстаграм да не ми ги гледа никој освен јас?
Дали има опција да ги тргнам сите оние објави од странски и македонски фб страни што не ги следам, а ми се појавуваат, туку да ги гледам само тие фб...
Чарето е акција, не седење и кукање. Прво, мора да ѝ се објасни дека средното е задолжително и дека нејзините родители ќе имаат правен проблем ако...
40.850
Мене никаков проблем не ми направија. И од вакцинален ми дадоа копија и во градинка , без проблем. На комшикиве децата по 5 години се, немаат мрп...
Сосема е во ред, понатака може и со Л да ја заменува, до 5и пол 6 годинки има време додека се развие Р
Јас правев Нифти во 12 недела ама си направив ехо 2 дена пред тестот, а и кога закажував во гинекаликс ме прашаа кога последен пат имам правено ехо....
Панчевски или Палчевски во систина?
Овие брзи кредити повеќе лошо им прават на луѓето отколку добро. Колку само испозаглавени има. ;(
Сте изброиле ли некогаш колку инекции сте боцнале вкупно во еден процес инвитро?
Никогаш :shake: Дури и маникенка да биде не би :envy::puke:
Vesna
:hai:
Separate names with a comma.