Ви бараат ревакцина на БСЖ ако нема белег? Во различни диспанзери различно. Големиот го боцнаа без потреба, сега и малото нема белег и ми стигна...
Не е точно дека нема ништо, нека не те лажат. Црквата св. Илија можеш да ја посетиш, покрај езерото да се прошеташ, да ручаш кај ќе сакаш, Фук так ти...
Ние не качивме температура од ниедна вакцина. Ама ми кажале сестрите таму и докторката дека еден ден обично држи температурата по вакцина, некогаш и...
Грешка. Спас само од смртта нема. Тоа е? Не верувам, така да.. Мора борење, без откажување. И да сакаш самата да се извлечеш од проблемот.
Нема излез од проблемот тоа е најлошото
Јас мислам дека е нормално. Исто и јас послабо го осеќав пред недела две а сега сум 26+0 и баш се осеќа убаво. Мислам и дека има периоди кога е...
Да, Надалина е ќерката на градоначалникот.
Девојчево е ќерката на докторот-градоначалник? Греота ;(,душа ми плаче за сите изгорени и повредени иако не ги познавам лично,не можам да ги тргнам...
Не смееш да бидеш волку очајна!!! НИКАКО
Зошто во животот се има почеток и крај?Мене тоа многу ме мачи секојдневно
Ne mi e uspehot od sredno nesto najdobar iskreno i zatoa mi e strav dali ke me primat i imam vtora opcija. A ako ni se padne nekoj sto nema da dade...
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/9848764/ispovest-devojke-nadaline-grozdanove-koja-je-prezivela-diskoteku-smrti-u-kocanima?fbclid=IwVERDUAOeWX1leHRu...
Ништо неможе да се види. За ресторан незнам, фук так го фалеа ама не сум била.
А како ќе знаат кој ја вози кога не му го сликале лицето? Само регистрацијата.
И денеска е со 37.3/37.5, ќе качи па ќе симне. Многу кенкава и нерасположена.
Lele a jas tuku sto go kupiv toj aptamil i eve prvo jadenje edno 15ml ispovrati , dur ne najdeme koe im odgovara mislam deka 5 meseci ke ni napravat...
Јас стварно не знам што ми се дешава у последно време. Колку повеќе не гледам решение на проблемот,толку повеќе размислувам за ова....
[MEDIA]
Да и неможеше да кака од аптамил комфорт му ставав клизма ќе пробам со Новалак тотал комфорт па ќе пишам како ќе биде
Па тој што ја вози има ID, одма го проверуваат.Кога Сејф Сити фаќа возило што не е евидентирано никаде, се проверува возачот.Освен ако нема никакви...
Separate names with a comma.