Исто барам работа хонорарно за втора смена некој кафич ако имаат потреба од персонал
Кога ќе зачнеш и те како ќе ти проработи инстинктот дека си останала трудна. Почнав да се тестирам негде 7дпо и бев фрустрирана зашто негативен тест...
Исто имам слушано од вработени таму, газдата ги малтретира вработените ги вреѓа, обврзани се со договор од година или две да несмее да напушти ако...
Содржи да, ама колку кофеин ќе внесе?? Колку посто има какаото кофеин, колку би ставила во кашичка, сигурно многу мала количина.
Zdravo dali ima nekoj informacii za magisterski 1 godina smerot proekten menadzhment? Kolku e tesko, sto se uci, dali treba predznaenje od...
Ама никој не губи ништо. Он пак и' е син, само што синот веќе не е дете, независен станал, си формирал свое примарно семејство и тоа е тоа. Почитта...
Бидејќи детето одбива помош, а не е мало па да гио подлажат, можеби е најправилно родителите прво да стапат во контакт со детски психијатар, да го...
Нема, но слободно може да отворите. :) Би било супер да има каде да се постне рецензија за нешто од Тему и притоа да не се изгуби овде низ прашањата...
Се согласувам со вас. Но и некад си мислам како е и на неа да изгубе син. Затоа на почетокот многу и ги објаснуваше одлуките (што беа заеднички со...
А јас се чудев што ме привлече темава да ја отворам кога веќе го решив проблемот со свекрвата! :rofl: Сега знам! И да, советот е на место. (y)
@Noemi @BellaBibi какво какао купувате?Читав некаде дека содржел кофеин и не требало на бебиња под 1 год па баш ми е страв да дадам
Џабе и 30цм, нечеш јебат тука.
Не е баш крем крем. Ноќе сликав па не се доловува нијансата, нешто меѓу крем и сивкасто е. Имаше и баш темно сив, многу убав. :)
Леле и мене ме мава точка да и сменам :rofl: (facepalm) Многу долго и е моево
Здраво, дали е соодветно да се промени името на бебето кое сега ќе полни 1 година
Шо, да не треба со папочна врвца засекад да биде врзан за мамичка? Тоа шо се осеќале остаено и осамено, си е нивен проблем. Нека си најдат...
Мене не ми се смалуваат никогаш, ама да треба да планираш дека за 1 месец ќе ти стигнат и согласно со тоа да порачуваш големини :D
Маж и жена + деца се ново семејатво, родителите и останатите се фамилија . Нема тука кој кого слуша. Ако е дпволно зрел да направи дете ваљда знае да...
Не сме воопшто себични. Ако некој не ги исполнува законските услови, a еден од нив е - да се знае на одредено ниво одреден јазик, тој едноставно нема...
Separate names with a comma.