Тоа е доказ дека живееше... и уште живееш, ќе има се... Секое чувство, секоја солза, насмевка, секој страв што не дозволи да управува со тебе, секој...
Богородица ја почитуваме како мајка на Исус и ни е пример за послушноста кон Бог.. Ама спасението доаѓа преку Бог и Исус, Бог е тој кој одлучил да не...
Ружа
Јас лично не сакам да објавувам јавно, барем не за сега, секако фамилијата постарите не ми користат социјални мрежи така да на нив на Вибер им...
Морам да искоментирам за ова со не објавите на слики со деца или па слика па покриени децата со емоџис чиниш некој селебрити од Скопје па да не му ги...
Inace moze li nekoj da mi kaze sto polagala za strucen rabotni minatiot pat dali samo novite prasanja gi davaa ili imase I od starite?
Ima spisoci za polaganje za vo vtornik
I mene toa me interesira za Remedika. Naredno planiram tamu da pravam. Da ne znae nekoj kolku chini konsultacija za ivf i eho kaj Petanovski?
Воздухот во Македонија и Скопје не е загаден. Напротив, 20 пати е почист од што бил пред 40 години. Не е на ниво на развиените евроски земји, но е...
Мене веќе ми се плаче со успивање навечер. Јас да има како ќе и ја укинам дневната, не она. И мојата ко на Бела малиот, со задоволство си дремнува на...
Ајде христијански машки имиња (помодерни :D)
Леле исто. Само што кај нас е и плачење на секој саат. И тоа колку што ја држи глас. Порано ќе се разбудеше и ако не и дадев одма млеко ќе плачеше,...
За колку време исплаќа фондот плата за боледување за дете?
Двете Велосипед или тротинет
Почетна - Медика Плус https://share.google/FXbLOgFE1ON6i89ib
:emo:
Zdravo, sakam da prasam dali bi me primile na medicina vo Ljubljana so site 5ki so se maturata? Potocno dali gi gledaat percentilite od maturata?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
:hug:
Не знам зошто ама мислам Милица :D
Separate names with a comma.