Функционирав, па после една недела не мрднав од кревет . Хемоглобинот ми беше паднат тогаш ептен. Сакаа да ме држат уште еден ден во болница, ама...
Делумно се согласувам, не знаеме какви будали дремат по интернетов и мн ми е страв од злоупотреба на слики од деца, а и јас имам такви што ствааат по...
За слики, јавно од детево мое има можеби 10тина, може ни толку. Сликите кои сметам дека се интересни, убави или не знам какви, ги праќам лично до...
Од бејбилов имаш преодна бројка. Како 4+,5+. Пробај со нив.
Да тоа е адресата
Ги видов гаќичките јас во ДМ кај мене во населба. А од тие 5+ има ли?
Уште не сум и дала. Чекав да им е сезона. А ќе и дадам така парчиња да јаде. А имам и некоја каша со киви. Сега ми текна дека ја имам де хахах Ама...
Од Зегин го земав органско. Ми рекоа дека тоа највеќе го зимаат мајки, за мали бебиња и деца.
Претпоставувам дека е скок, ете и ние сме во фаза одење по кревет и маса, качување на табуретки, комоди, па дури и канта за ѓубре. Само нека помине...
Да се сложувам … имам и ја такви што се опседнати со сликање на детето. Ту мач е стварно некои ми се и на блок :$ и мене ме нервираат
Факти ?? Фактите се дека е ПРЕзагаден. За жал плаќаме со здравје. Биди среќен додека си здрав.
Абе мислам не е проблем слика од настан, од нешто роденден, рандом слика од денот. Ама има некои опседнати се во ден по 10 стори. Па се бања голо во...
Ме интересира последниве неколку години дали кај нас во Македонија почести се врски од две различни националности\етникуми\раси. Си имам нешто...
Ви текнува кога на времето се пушеше цигари внатре во кафичи и ресторани,сите кукаа бре ,ќе немало промет и ке останеле без работа.Сега е најнормална...
Jas uste lani koga podnesuvav dokumenti za polaganje stoese vo dokumentite deka treba uverenieto ili diplomata fotokopirana zaverena na notar, ne e...
Толку сум среќна за овој закон. Ајде државо мрдни напред малку. Ако ова се испочитува до крај ќе почнам да верувам на политика.
Doktor Hadzi Lega vo New born e, zaminat od Remedika. Toplo go preporacuva
Па по купачи ми се пола од пријатели од јуни до септември - тоа си е облека за летен период - аналогно на тоа и децата, не голи, по купачи!
Ама така е. Еве јас ќе заспие некако кај 10. Ние убиени. А сакаш малку да се оладиш, да се смириш, мозокот во тишина и кога. Дури свртиш барем кујна...
Уроците не фаќаат од 41 ден натака :rofl:
Separate names with a comma.