Нема ,исто било ,освен сега што има интернет и телефони ,па се дознава побрзо за вакви мешани врски.Тоа значи дека не можеш да скриеш и негираш како...
Те обожавам :$
Телефон, новчаник, клуч од дома, марамчиња, кармин
За разговор.мк тоа што разгледував, премногу има од приватни факултети. Не сакам лошо да бидам сфатена но примерите околу мене кажуваат дека за ваква...
Здраво, може ли некој ако во скоро време има контактирано некој групи да напише цени. А конкретно ме интересира за Fantasy bend дали некој бил на...
Истоштено;(
Паста болоњезе:inlove:
леле (facepalm) којзнае што сум прочитала ко сум пишала 11 епрувети
Да даде Господ приватна 19 да те гази цревите у тенџере да ти ги собирам:D]:)
Бившиот мој. 2 годишно дете на одмор скроз голо без цензура си го стави на фејсбук. Не е болест се што боли…
[ATTACH]
Мојот има некој Пепе што вози кран :rofl: му се јавува на телефон, го бара дома, вадат тоа колите, џиповите, камионите од кал кога ке се заглават...
И јас вака правам на вибер и во close friends. И истото мислење го имам како тебе.
Еве ме и мене. Не идам да се жалам. Се помирив дека си имам немирко и многу полесно ми е :lol: Помина операцијата пишав и ни 24 саати немаше поминато...
Бог го спасил сепак, ако Бог не сакал да го спаси нема на кој и да се молел.. Молете се на кого сакате, јас на Бог се молам, не ми треба посредник...
Исто и кај мене, на секоја закана ми вика АЈДЕ, се смее и ме чека да го направам. Се ми паѓа у вода и гледам веќе да не се заканувам дека бетер...
7 Гордана
Да Лиснато со виршла?
@Mr.Limonko МОЛЕТЕ СЕ НА БОГОРОДИЦА Ме носеа на стрелање, пукаа во мене, ме прислонија на ѕид и од неколку метри оддалеченост двајца од нив пукаа од...
За ќере одбрав ретко име. И сакав да е такво. Во завод за статистика проверив дури колку е ретко хахахха Мене мисла ме јаде, за второ како ќе најдам...
Separate names with a comma.