34 + 3 - 2.600
Среќа што си најубав..
[ATTACH]
Дали некоја од вас работи од дома? Ми понудија, ама се двоумам.
Пластифициран 600 до 1000е за метар должина
Лично искуство од ветеринар за чистење на забен каменец кај кучиња? Ме плаши тоа што со целосна анестезија е зафатот, па не би го носела било каде.
Aj da se nadevam deka si vo pravo :D
Епа кога се е во ред со нејзиното семејство што е битно овде што ќе рекле соседите твои де овде во Македонија никој не е од Марс па да се чудиме за...
Kolku i da zvuchi ednostavno, haha, se preseluvame tuka zoshto e poevtin zivotot za nas
Екстризијата не е чудно што се намалила ама слепците не ја ни виделе Од нафнет бр1 и магнер бр 2 колку време е поминато? И тој магнет на приватно шо...
Кои вежби? Нема еден паметен да те упате шро да вежбаш Пешачењето е мајка тоа со сигурност знам
Каде заедно тука и кој да и прави проблем? Седете таму кајшто сте, не ви треба никакво идење тука:)
Nejzinite me sakaat dosta. Oni se Pakistanci doselenici vo Anglija kade shto sum. Zvuchi absurdno da dadat svoja kjerka na hristijanin, znam. No po...
Тоа зависи од семејството какво и е има попитоми а има и крвници Можеш и да настрадаш подобро распрашај се кој се што се или во краен случај бегалка...
На тикток :lol: Случајно влегов кај него на лајв и така се запознавме .:inlove:
Претпоставував дека е таква ситуацијата на разговор.мк... Според мене, нема споредба помеѓу сеанса во живо и онлајн. Барем ја не би можела онлајн,...
Muslimanka e, megjutoa nie sme si dogovoreni deka verata ne ni smeta, i chisto sme na nivo na postovanje deka sme od razlichni granki od Avramskite...
Имам прематурче дома , самите доктори на ОИНТ и педијатарот ми кажаа да не ја мешаме со луѓе овој период . Не сме пуштиле гости дома на повојница да...
Зависи со која националниот имаш врска тука не е само националноста и верата е
Да ми препорачате кај да одиме сега за продолжениов викенд? Лани на Попова Шапка бевме, сега децата пак на снегче негде сакаат. Јас ич нејќам :envy:...
Separate names with a comma.