Дали има паркинг во Солун близу Белата кула со цена околу 12-15 евра за 24 часа? Доколку има ве молам препорачајте. И што мислите дали е безбедно...
Леопард принт и тесни хеланки. Бљак
Да де, пак ќе речам мене поненормално ми е родител да стави голо дете отколку некој тоа да го злоупотреби… ај да речам двете работи ми се скоро...
Да имам таква можност би уживала, да не гледам више разноразни олоши у трулово општество. Се сончаш, бањаш, одмориш мозок
Сакам да сум дома, да пијуцкам шампањ и грицкам нешто домашно направено, со моите блиски, убаво музиче, може и некој филм да се гледа. Фали снег за...
Кај нас те отпишуваат ако се земеш со од друга каста, а не па вера, националност или раса... Ма да мене најмалце ми се свиѓа врска од различни вери,...
Калинка со грчки јогурт. Нема поубаво.:inlove: [ATTACH]
Знае некој да се најави на HBO на тв преку телеком? Никако ме успевам не знам кој е тој сим број, ниту успевам да се најавам на симната апликација на...
Зошто знам дека немаш ти такви слики од малата, се имаме на социјални мрежи и не би ,,страдала “ на 18 год. Ама слика на голо дете, не си свесна како...
Daj boze
Ako ti se rekle za priem znaci toa e toa, za cepce kupi si ti za sekoj slucaj jas se porodiv pred mesec ipol pa baraa po sobite srekja sto imavme...
Вчера ме изнервира со доењето. Седнавме да јадеме цел ден бевме по лекари (редовни контроли за бебето) и беше и бебуш гладна сакав да се свртам во...
Хаха ок ова се однесуваше на мене… пошто мене буквално ме трогна вадењето на крв и тоа како се изведуваше врз моето дете па споделив тука. Ако ме...
Во рибарницата наспроти пазарче Буњаковец, на Партизанска
Ние сите плочки ги купивме во Циле во Драчево и презадоволни сме, ем со препристапни цени беа ем имаа убав избор на плочки.
Ние му ставивме наше македонско име, не е застарено баш океј и во Систина и во Велес ми рекоа дека оддамна немаат слушнато дете така крстено. Што ми...
Дада сигурно, јас погоре коментарот што го оставив е за на државна во Скопје
Да Варени јајца
Зависи до град/болница, од лично искуство ова, за пола саат ми извадија документ.
Од каде е јакната? не е многу дебела така?
Separate names with a comma.