[ATTACH]
Исто и јас многу вода пиев, кај мене посебно навечер после вечера со парче бел леб, нешто благо, не можев да се изнапијам вода. Бев околу 16та недела...
Ехх модернава тема за дигитализација и социјални мрежи. Јас баш работам во таа сфера, да не речам баш во “создавање” на ai, ама да така некако....
Здраво ме интересира во врска со повратот од клексаните преку фондот за колку време отприлика се врши рефундацијата откако ќе ги поднесеш документите?
Моето три недели беше понапред. Две недели плус минус се толерира. Генетика е во прашање.
Никогаш нешто многу не сум го слушала Слаткар, ама во последнава песна кажа нешто многу паметно. "Совет се прима само од среќен човек".
Mislam deka ovie obuki ke bidat poveke so edukativen karakter oti imame skluceno dogovori so avrm za dobivanje na sretstvata i vrabotuvanje.Mene samo...
Jas dobiv sms na tel.broj od agencija za vrabotuvanje na obuka sum 22 I 23.12
Se naoaga ponekoj Imas li ocila za sonce u tasna
Не Ти имаш ли
Od kade sega izlegoa tie obuki? ima nekoj dobieno mail za obuka? Neli prvo treba da bidat obuki ( razbrav deka na tie obuki se odlucuvalo koj ke...
Ич не ти треба :D еве ти потврдувам и сами деца се радтат само ти и маж ти, јас пре Живеана сум еве 6месеци без трошка помош знам тука и мн мн други...
Сакав да ја крстам ќерка ми Леона :D и не можевме да се согласиме со маж ми па изборот падна на друго име.
Mozam Mozes li bez gaki na rabota
Nemam Imas li cipkan prsluk
Иначе да напоменам денес ми е 10 дпо.
@ani23 јас мислам, дека на девојчето му се има случено нешто многу сериозно, кое не сака да го каже. Доколку не можете да извлечете информации од...
Аууу она несакала така да се вика. Смрдла бе. Па и торта за инат со грешно име. Марш таму. Не ти треба никој.
Здравп девојки, веќе почнавме да се обидуваме за Бебац, па овој месец ептен бевме вредни односи имавме скоро на секој 2-3 дена. Треба да добијам на...
Нашиве кучиња, среќа во двор се хахахахаха
Separate names with a comma.