Ретко пијам апче, освен ако морам да излегувам, инаку се свиткам во некоја позиција и си ставам нешто за топлење. Еднаш од прејака болка ни апче не...
Има ли некој да отишол во Грција денес? Како е на граници? Дали има одредено време кога пуштаат или не се знае?
Porodilnoto do 31 ne go cekam kako sto trgnala rabotata. Moze K15 ke ni pustat od firmite ne sleduva? Mn pari ke ni se fatat toa e mn kesh za eden...
Не знам дали ќе ти одговара ама штотуку ми излезе ова. [ATTACH]
59400 за трансфер со замрзнати денес платив во Sistina, претоставувам тука е и цената за embryo gluee
Да ,земам .Но ,јас сум по стариот закон.По новиот биле други условите.Познавам пријателка што се вработи ,беше по новиот закон и парите за трето дете...
Daj boze
Мене во зегин ми рекоа 8 капки на ден?? Незнам, да препрашам пак.. целата бев во паники за вакциниве ама што се мора, мора.. фала ти ❤️
Кога АД млекото го заменивте со тетрапак?се зема со најмала масленост така ли? И од кога почнавте со млечни производи и со што прво почнавте ?
Па дебела е , зимска . Од Манго е .
Daj boze Tae
Od tamu vikaat dva meseci
Ke ima isplata naredna nedela
Пред една недела си била 4 недели и е прераноо за симптоми како гадење, мачнини. Може нешто друго било. Тогаш плодот само што се закачил во матката....
А дали од кога се вработивте сеуште земате пари за трето дете?
Јас уште на почеток кога бев, матичната ми кажа дека мора со печат и потпис, без да знае дали ќе се пораѓам на државна или приватна клиника, не сме...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Секаде е 1200 ден
За крвна група документот го имам на мое здравје апп не отидов да го земам. Дали вака испринтан ќе ми го признаат во Ремедика или мора да има потпис...
Separate names with a comma.