Што се дешава со yify, бе???
Додека не премине на babbling :D убаво е тоа, прекурсор за зборење е, нека те радува а не да те нервира:inlove:
Леле и јас за истово во друга група ќе прашував.. многу ме фаќа страв кога прави така и некогаш кога не гледа наназад, ќе почни само горе да гледа и...
Човек што живееше цели 14 години во Скопје,притоа водеше многу здрав живот без сокови било какви,без процесирана храна,без индустриски шеќери и...
[ATTACH]
Fala ti na odgovor. Nekako se blizhi datumot za podnesuvanje na tret vaucher i moram da presecham.
Tragichna rabota, iskreno. Ne sme dvajcata od MK, zatoa i ja napraviv temava. Nemashe nekoj drug forum za koj shto znam shto e aktiven i razumen...
имаш и во дм, со лепенки
Како зборите, ко да умрел па изгубила син, господи боже :drunk:
Koe e imeto ako ne e tajna ? Bash me interesira, deka spomna retko.
Како сте задоволни од пелените? Го гледав и јас во Локо Кроко, зема од тие со лепенки или како копченца, кои се подобри? Те цитирам тебе дека...
Еве сме и ние во кавга за сирење, всушност го чекам да си дојди и да почнам кавга. Земам поприлично скапо сирење за дете да јаде и ние кога јадеме...
Да барате добар психолог со кој ќе му тргне муабетот? Или да пробате, наместо спорт некоја друга активност кајшто ќе биде независен, керамика,...
Chim si pominala carski rez ova ti e machkina kashlica. :) Samo nemoj 2 meseci da krevash teshko posle operacijata. I prvite dve nedeli so polesna...
Ај те молам да не почнуваме сите знаеме кој квалитет и поглед го има кај нас а кој во Минхен. На крај на денот подобро 30м2 во Минхен него ли 60м2 во...
Mislam deka konsultacijata e besplatna a za pregled ke mora dq se javite da prashate za tochno da vi kazat.
Topla preporaka za Remedika dr. Adamoska. Ljubezna , pozitivna , profesionalna i celosno posvetena na pacientite. Nema da pogreshite.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.