А кетеринг? Торта ? Или тоа посебно? 5000 денари закуп и 8000-9000 денари во пијачки = 14 000 денари. Плус торта и кетеринг, околу 20 000 денари
Ќе го пратам и утре секако, фала ти. :f: Ме радува фактот дека денеска е супер расположен и не дава знаци дека нешто го мачи. Мислев крвна слика да...
Ти господине, не можеш пастор да станеш, а Пресвета Богородица Го роди Христос! Затоа помалку хули и гледај пастор да си станеш. ;)
[ATTACH]
Ортопед кажа на прв преглед, предвремено родени се моите. Секако, на своја рака не ставав.
Врати се назад во пеколот!Од таму кај што дојде!
Можно да е од заби, може и вирус. Прати како ќе биде. Ако треба и парацетамол дади. Пред еден месец прво бебе го фати еден ден тт и тоа повеќе од...
Каде има убави квалитетни сакоа и офис стил пантолони?
Тоа е омилена активност на типичната македонска свекрва. Да имаше како, би провериле и што всушност има под таа долна облека. :bandit: Мора да се...
У четри саати документарец за Диди, ни една нормална особа немаше..
Ја свекрва ми ја имам оставено 30 мин. да дреме пред врата затоа што се нацрта 1 ч.пред договореното време (и било досадно). Без осет за мене дека...
Здраво. Ќе сака ли некој да ми каже што значи од економска гледна точка славење роденден во игротека, ако имаме 30 возрасни, 11 деца и 5000 денари...
Њам њам :D:D арно што не дала свеки тогаш нервозата ќе беше знатно поголема :D:D
Само полнат буџетот со казни, ништо суштинско.. нема економија, нема стопанство и мора со казни да се наполни буџетот нема како поинаку..
Не можеме со сигурност да знаеме каков проблем има девојчето, тоа самата најдобро си го знае, ама по напишаново делува како да поминува низ некој...
Таркет имаме ние дома, така беше во зградата кога се вселивме, пуздер е направен со мало дете. Не знам дали нешто ќе преживеше со малиов ама некако...
Исто и ние така направивме за мекици, само што од на мм страната неговите не правеа мекици, туку дотичната си дојде како гостин. Знаат дека е пред...
Здраво. Моето бебе има 8 месеци, на 6 месеци ги извади првите две запчиња доле кецовите, сега пред некој ден ги извади горе двојките а кецовите суште...
Нетрпеливо,среќно,сакано,полна со енергија.Ако заспијам вечер тоа чудо ќе биде.
[MEDIA]
Separate names with a comma.