Ај да те утешам ,моево е 5.5 месеци и не се врти. Ужива на стомак ама нема желба да се завтри 2-3 пати на среќа,се пружа нанапред и дофаќа играчки....
Затоа се трудам да не си набивам комплекси ама некогаш е многу тешко. Еве моево е 4 месеци и 1 недела уште не се врти ни на една ни на друга страна....
Цин 1 ми покажа
Овој додека го исплатиш ќе дојде зградата на ред за рушење затоа што се гледа колку е стара.
Искрено овие од суперстејси некако ептен стегаат и горе кај стомакот и доле кај нозете ептен ми стануваат неугодни, да стегаат да ама овие некако...
Честитки! Побрзо да се опоравиш. А што се случи што заврши на царски?
Зошто ми с екачува притисоков? Цела брмееност низок, сега пред 3 дена се качи еднаш се симна бргу, вчера пак ми се качи ама после пола саат се...
Зошто би се осеќала така? Што да кажеме за мајките на девојките? Син и живее во иста зграда со неа. Да ќе ја почитува, ќе и помогне мајка му е, ама...
Пиев од ќесичките од типот на Стопрефлукс, Рефлустат...ама мислам дека за џабе ги пиев. На ургентен и омепразол ми препорачаа неколку дена, ама и од...
Од 10 наутро до 20ч.
Не е вообичаено никакво крварење во втор триместар. Може да е хематом во прашање, кој не го детектирале, какво е крварењето има ли засирена крв или...
Nema da pogrshite ako se odlucite za Remedika
За тие што планирате да се породите на ГАК еве ви го моето искуство: Ме примија на паталогија - тука условите се можеби најдобри. Чисто, топло и...
Искуства лима да сподели некој? Гледам имаат некоја понуда до 31.12, па ќе одам да прашам ама ме интересира ако веке некој од форумот има искуство,...
Од Пепко :)
Како се справувате со чуството на повраќање, заматен вид, потење, тресење и срце биење. Кога и да треба некаде да одам јас го чувствувам срцето како...
Zenski me interesira tie sto se poragjale Sistina, kako se posetite dozvoleni?
Кутииве од каде?
Мојата свеки е топ, мајка ми е проблем.
[MEDIA]
Separate names with a comma.